Може ли Борац кренути напријед?!

Извјештајно-изборна скупштина бањалучког премијерлигаша биће одржана данас од 17 часова у Трофејној Сали Градског стадиона, гдје ће се одлучивати о даљој судбини клуба.

Фудбал 23.11.2015 | 16:00
Може ли Борац кренути напријед?!

ФК Борац из Бањалуке проживљава најтеже тренутке у историји.

Фудбалери бањалучког премијерлигаша у серији су од шест узастопних првенствених пораза, опстанак у Премијер лиги БиХ све је даљи, а клуб већ годинама грца у дуговима и тешко је предвидјети судбину "Великана из Платонове улице".

Због свих ових проблема, предсједник клуба Драшко Илић и директор Роберт Зрилић поднијели су неопозиве оставке, које би на данашњој Извјештајно-изборној скупштини требало да буду усвојене.

Ипак, питање је да ли ће се то десити, с обзиром да се није појавио нико ко је спреман да преузме "врућ кромпир". Сада је јасно да Борац никога не занима. Бањалучки клуб нема подршку Града, па у све мисли усмјерене ка државним институцијама које једине могу спасити црвено-плаве.

У првом дијелу сједнице, која је заказана за 17 часова, Илић и Зрилић требало би да поднесу извјештаје о раду у протекле нешто мање од двије године, колико су у клубу, док је за наставак планирано именовање нових руководилаца Борца. Али, како тренутно стоје ствари, све то је у магли.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јбг

23.11.2015 15:27

КК Игокеа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

23.11.2015 16:27

Борац мора напријед кренути, он то и заслузује има традицију има публику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

23.11.2015 20:05

На насловно питање одговор је не мозе! Јер власти не дају! Ста це им и Борац и стадион када су га окрузили са стамбеним зградама и сада им иде као кец на десетку да Борац испадне из лиге,те да ова БЛ елита преузме и клуб и земљисте и да заокрузи стамбено пословни комплекс који су од града купили за 10 КМ по КВМ а продају га по 100.000,00 за КВМ. Наравно , у овим пословима зна се ко це уцествовати. Нити Ви нити Ја. Поздрав!

ОДГОВОРИТЕ