Može li Borac krenuti naprijed?!

Izvještajno-izborna skupština banjalučkog premijerligaša biće održana danas od 17 časova u Trofejnoj Sali Gradskog stadiona, gdje će se odlučivati o daljoj sudbini kluba.

Fudbal 23.11.2015 | 16:00
Može li Borac krenuti naprijed?!

FK Borac iz Banjaluke proživljava najteže trenutke u istoriji.

Fudbaleri banjalučkog premijerligaša u seriji su od šest uzastopnih prvenstvenih poraza, opstanak u Premijer ligi BiH sve je dalji, a klub već godinama grca u dugovima i teško je predvidjeti sudbinu "Velikana iz Platonove ulice".

Zbog svih ovih problema, predsjednik kluba Draško Ilić i direktor Robert Zrilić podnijeli su neopozive ostavke, koje bi na današnjoj Izvještajno-izbornoj skupštini trebalo da budu usvojene.

Ipak, pitanje je da li će se to desiti, s obzirom da se nije pojavio niko ko je spreman da preuzme "vruć krompir". Sada je jasno da Borac nikoga ne zanima. Banjalučki klub nema podršku Grada, pa u sve misli usmjerene ka državnim institucijama koje jedine mogu spasiti crveno-plave.

U prvom dijelu sjednice, koja je zakazana za 17 časova, Ilić i Zrilić trebalo bi da podnesu izvještaje o radu u protekle nešto manje od dvije godine, koliko su u klubu, dok je za nastavak planirano imenovanje novih rukovodilaca Borca. Ali, kako trenutno stoje stvari, sve to je u magli.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jbg

23.11.2015 15:27

KK Igokea...

ODGOVORITE
Name

Nemanja

23.11.2015 16:27

Borac mora naprijed krenuti, on to i zasluzuje ima tradiciju ima publiku.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

23.11.2015 20:05

Na naslovno pitanje odgovor je ne moze! Jer vlasti ne daju! Sta ce im i Borac i stadion kada su ga okruzili sa stambenim zgradama i sada im ide kao kec na desetku da Borac ispadne iz lige,te da ova BL elita preuzme i klub i zemljiste i da zaokruzi stambeno poslovni kompleks koji su od grada kupili za 10 KM po KVM a prodaju ga po 100.000,00 za KVM. Naravno , u ovim poslovima zna se ko ce ucestvovati. Niti Vi niti Ja. Pozdrav!

ODGOVORITE