Звезда у Никшићу без Лазића, али и Тејића!

"Идемо у Никшић да одиграмо максимално ангажовано, спремни смо", поручио је млади Никола Ребић пред гостовање у Црној Гори.

Кошарка 23.11.2015 | 17:40
Звезда у Никшићу без Лазића, али и Тејића!

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у недељу у Подгорицу, из које ће аутобусом отићи у Никшић, где их у понедељак очекује дуел са дебитантом у овогодишњој АБА Лиги - екипом Сутјеске.

После два везана и помало непријатна пораза (Игокеа и Стразбур) Црвена звезда планира да се врати на победнички колосек, али тренер Дејан Радоњић поново има проблема са повређеним играчима.

Црвено-бели су претходних дана тренирали без "резервног" капитена Бранка Лазића, али и без Марка Тејића, који је имао проблема са високом температуром, па се не очекује да ће ова два кошаркаша заиграти у Црној Гори.

Марко Тејић није улазио у игру против Стразбура, док је Бранко Лазић повређен од дуела са Бајерном у Минхену.

Подсетимо, од раније Дејан Радоњић не може да рачуна ни на Луку Митровића, Немању Дангубића, Гала Мекела и Маркуса Вилијамса...

"Очекује нас гостовање екипи која је дебитант у лиги, али која је показала да је конкурентна у АБА лиги јтд, и у међувремену додатно појачана, првенствено Алексом Ивановићем. Сигурно смо свесни и чињенице да је атмосфера у дворани у Никшићу добра, и да "носи" домаћи тим, али су показали да вреде и у гостима са неколико победа", рекао је Дејан Радоњић, али јасно нагласио који је циљ екипе.

"Ипак, без обзира на све, желимо бодове у Никшићу, и сваки играч који буде изашао на паркет, мора да прикаже максимум и да велики допринос."

И Никола Ребић, кошаркаш који се посебно истакао у победи над Бајерном, каже да је његовим саиграчима у овом тренутку најважније регионално такмичење и да желе победу.

"Очекује нас тешка утакмица после пораза у Стразбуру. Нама је АБА лига и такмичење у тој лиги све у овом тренутку, и сваку утакмицу играћемо као финалну. Сутјеска је добра екипа, имају и пар победа на гостујућим теренима, по мом мишљењу, њихов положај на табели не показује и њихову праву вредност. Ипак, идемо у Никшић да одиграмо максимално ангажовано, спремни смо", казао је млади плејмејкер.

Црвена звезда је тренутно трећепласирана екипа АБА Лиге са скором 7-3, док Сутјеска има "супротан" учинак и заузима последње место: 3-7.

Коментари / 0

Оставите коментар