Zvezda u Nikšiću bez Lazića, ali i Tejića!

"Idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo", poručio je mladi Nikola Rebić pred gostovanje u Crnoj Gori.

Košarka 23.11.2015 | 17:40
Zvezda u Nikšiću bez Lazića, ali i Tejića!

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u nedelju u Podgoricu, iz koje će autobusom otići u Nikšić, gde ih u ponedeljak očekuje duel sa debitantom u ovogodišnjoj ABA Ligi - ekipom Sutjeske.

Posle dva vezana i pomalo neprijatna poraza (Igokea i Strazbur) Crvena zvezda planira da se vrati na pobednički kolosek, ali trener Dejan Radonjić ponovo ima problema sa povređenim igračima.

Crveno-beli su prethodnih dana trenirali bez "rezervnog" kapitena Branka Lazića, ali i bez Marka Tejića, koji je imao problema sa visokom temperaturom, pa se ne očekuje da će ova dva košarkaša zaigrati u Crnoj Gori.

Marko Tejić nije ulazio u igru protiv Strazbura, dok je Branko Lazić povređen od duela sa Bajernom u Minhenu.

Podsetimo, od ranije Dejan Radonjić ne može da računa ni na Luku Mitrovića, Nemanju Dangubića, Gala Mekela i Markusa Vilijamsa...

"Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u ABA ligi jtd, i u međuvremenu dodatno pojačana, prvenstveno Aleksom Ivanovićem. Sigurno smo svesni i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra, i da "nosi" domaći tim, ali su pokazali da vrede i u gostima sa nekoliko pobeda", rekao je Dejan Radonjić, ali jasno naglasio koji je cilj ekipe.

"Ipak, bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću, i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i da veliki doprinos."

I Nikola Rebić, košarkaš koji se posebno istakao u pobedi nad Bajernom, kaže da je njegovim saigračima u ovom trenutku najvažnije regionalno takmičenje i da žele pobedu.

"Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu. Nama je ABA liga i takmičenje u toj ligi sve u ovom trenutku, i svaku utakmicu igraćemo kao finalnu. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima, po mom mišljenju, njihov položaj na tabeli ne pokazuje i njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo", kazao je mladi plejmejker.

Crvena zvezda je trenutno trećeplasirana ekipa ABA Lige sa skorom 7-3, dok Sutjeska ima "suprotan" učinak i zauzima poslednje mesto: 3-7.

Komentari / 0

Ostavite komentar