Пелегринијев кључ за титулу је код Пирла?!

Италијански ветеран могао би на два месеца да обуче дрес Манчестер ситија, а питање је каква ће бити реакција њихове филијале Њујорк ситија на то.

Фудбал 23.11.2015 | 22:40
Пелегринијев кључ за титулу је код Пирла?!

Претходне сезоне је "отео" Френка Лампарда од Њујорка, а сада би то желео да уради и са Андреом Пирлом.

То је план Мануела Пелегринија у освајању нове титуле, пошто му, по његовој процени, није било довољно преко 100 милиона фунти које је потрошио на само два играча - Кевина де Брујнеа и Рахима Стерлинга, па ће му италијански ветеран бити од велике помоћи јер није задовољан игром везних фудбалера.

"Италијански мајстор Андреа Пирло током паузе у америчкој МЛС лиги играће на позајмици у Манчестер Ситију", трди Скај спорт.

Сити и Пирлов Њујорк имају истог власника, па ова опција, за коју се залаже менаџер Ситија Мануел Пелегрини, звучи сасвим реално, а није непозната пракса да познати ветерани искористе паузу да поново осете европски фудбал.

Али, да ли је Пирлово тело у стању да издржи темпо Премијер лиге?

Подсетимо, он је био врло близу одласка у Челси када је Карло Анћелоти дошао на чело клуба из Лондона, а његова велика жеља да се окуша и у Енглеској могла би да му се испуни у 36-ој години, и то у дресу Манчестер ситија.

Пирло је у првом делу сезоне одиграо 13 утакмица за Њујорк, без гола, али са две асистенције, а тамо је дошао након што је са Јувентусом изгубио у финалу Лиге шампиона од Барселоне.

Током каријере наступао је за Ређину, Брешу, Интер, Милан и Јувентус.

Освојио је шест титула у Серији А, две Лиге шампиона и Светско првенство 2006. године са Италијом.

Коментари / 0

Оставите коментар