Радоњић: Свако мора да покаже максимум!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић поручио је да свако од његових играча мора да пружи свој максимум да би дошли до победе над Сутјеском.

Кошарка 23.11.2015 | 16:20
Радоњић: Свако мора да покаже максимум!

’Црвено-бели’ у понедељак од 21 час гостују у Никшићу у оквиру 11. кола АБА лиге и тај меч дочекују са седам победа и три пораза, а њихов ривал има обрнут скор на зачељу табеле.

Шампион Србије је претходних дана тренирао без повређеног капитена Бранка Лазића и Марка Тејића који је имао проблема са високом температуром, али Радоњић истиче да је победа императив.

„Очекује нас гостовање екипи која је дебитант у лиги, али која је показала да је конкурентна у АБА лиги и у међувремену додатно појачана, првенствено Алексом Ивановићем. Сигурно смо свесни и чињенице да је атмосфера у дворани у Никшићу добра и да ’носи’ домаћи тим, али су показали да вреде и у гостима са неколико победа. Ипак, без обзира на све, желимо бодове у Никшићу, и сваки играч који буде изашао на паркет, мора да прикаже максимум и да велики допринос“, рекао је Радоњић.

С друге стране, плејмејкер Звезде Никола Ребић сваки меч, без обзира на име противника, види као финале регионалног такмичења:

„Очекује нас тешка утакмица после пораза у Стразбуру. Нама је АБА лига и такмичење у тој лиги све у овом тренутку и сваку утакмицу играћемо као финалну. Сутјеска је добра екипа, имају и неколикор победа на гостујућим теренима, по мом мишљењу, њихов положај на табели не показује и њихову праву вредност. Ипак, идемо у Никшић да одиграмо максимално ангажовано, спремни смо“, рекао је Ребић пред лет екипе за Подгорицу.

Коментари / 0

Оставите коментар