Radonjić: Svako mora da pokaže maksimum!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da svako od njegovih igrača mora da pruži svoj maksimum da bi došli do pobede nad Sutjeskom.

Košarka 23.11.2015 | 16:20
Radonjić: Svako mora da pokaže maksimum!

’Crveno-beli’ u ponedeljak od 21 čas gostuju u Nikšiću u okviru 11. kola ABA lige i taj meč dočekuju sa sedam pobeda i tri poraza, a njihov rival ima obrnut skor na začelju tabele.

Šampion Srbije je prethodnih dana trenirao bez povređenog kapitena Branka Lazića i Marka Tejića koji je imao problema sa visokom temperaturom, ali Radonjić ističe da je pobeda imperativ.

„Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u ABA ligi i u međuvremenu dodatno pojačana, prvenstveno Aleksom Ivanovićem. Sigurno smo svesni i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra i da ’nosi’ domaći tim, ali su pokazali da vrede i u gostima sa nekoliko pobeda. Ipak, bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću, i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i da veliki doprinos“, rekao je Radonjić.

S druge strane, plejmejker Zvezde Nikola Rebić svaki meč, bez obzira na ime protivnika, vidi kao finale regionalnog takmičenja:

„Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu. Nama je ABA liga i takmičenje u toj ligi sve u ovom trenutku i svaku utakmicu igraćemo kao finalnu. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i nekolikor pobeda na gostujućim terenima, po mom mišljenju, njihov položaj na tabeli ne pokazuje i njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo“, rekao je Rebić pred let ekipe za Podgoricu.

Komentari / 0

Ostavite komentar