Дурент о Вестбруку: Излуђујемо се, али смо браћа!

Однос Кевина Дурента и Расела Вестбрука дуго се налази под лупом, али највећа звезда Оклахома Сити Тандера истиче да не постоје никакви проблеми између њих.

Кошарка 23.11.2015 | 09:40
Дурент о Вестбруку: Излуђујемо се, али смо браћа!

Гласине да су њих двојица у свађи проширила се последњих недеља, а Дурент то негира и истиче да Вестбрука сматра својом породицом. Међутим, и сам је признао да постоје тренуци када није све тако идеално, како он покушава да прикаже.

„Постоје тренуци када ми се не свиђа то што он ради на терену. Постоје и тренуци када се њему не свиђа то што ја радим на терену. Ту су и они тренуци када му говорим да мора да контролише своје понашање или ја треба да се побуним. Понекад излуђујемо један другога, али зато смо и враћа. Знам да ако ми је потребно нешто, он ће бити ту и ако желим да попричам са неким о нечему што нема везе са кошарком, он је тај. Наш однос је братски и ми смо као породица“, нагласио је Дурент.

Иако је Вестбрук просечно имао више шутева по утакмице него он у последње три сезоне, Дурент наглашава да то није утицало на њихов однос

„На чему заснивате такву тврдњу? Зато што он упути више шутева по утакмици од мене? То нема смисла. Не можемо да смислимо један другога јер он више шутира? Ма дајте... То само показује да не поштујете мене или нас јер мислите да сам толико себична особа. Не волим га јер шутира више од мене? То је безобразно. Ако сам ја нечији пријатељ, онда сам прави пријатељ. Увек сам ту, без обзира на све. Током добрих дана, лоших, оних када неко шутира више од мене“, истакао је Дурент.

Коментари / 0

Оставите коментар