Durent o Vestbruku: Izluđujemo se, ali smo braća!

Odnos Kevina Durenta i Rasela Vestbruka dugo se nalazi pod lupom, ali najveća zvezda Oklahoma Siti Tandera ističe da ne postoje nikakvi problemi između njih.

Košarka 23.11.2015 | 09:40
Durent o Vestbruku: Izluđujemo se, ali smo braća!

Glasine da su njih dvojica u svađi proširila se poslednjih nedelja, a Durent to negira i ističe da Vestbruka smatra svojom porodicom. Međutim, i sam je priznao da postoje trenuci kada nije sve tako idealno, kako on pokušava da prikaže.

„Postoje trenuci kada mi se ne sviđa to što on radi na terenu. Postoje i trenuci kada se njemu ne sviđa to što ja radim na terenu. Tu su i oni trenuci kada mu govorim da mora da kontroliše svoje ponašanje ili ja treba da se pobunim. Ponekad izluđujemo jedan drugoga, ali zato smo i vraća. Znam da ako mi je potrebno nešto, on će biti tu i ako želim da popričam sa nekim o nečemu što nema veze sa košarkom, on je taj. Naš odnos je bratski i mi smo kao porodica“, naglasio je Durent.

Iako je Vestbruk prosečno imao više šuteva po utakmice nego on u poslednje tri sezone, Durent naglašava da to nije uticalo na njihov odnos

„Na čemu zasnivate takvu tvrdnju? Zato što on uputi više šuteva po utakmici od mene? To nema smisla. Ne možemo da smislimo jedan drugoga jer on više šutira? Ma dajte... To samo pokazuje da ne poštujete mene ili nas jer mislite da sam toliko sebična osoba. Ne volim ga jer šutira više od mene? To je bezobrazno. Ako sam ja nečiji prijatelj, onda sam pravi prijatelj. Uvek sam tu, bez obzira na sve. Tokom dobrih dana, loših, onih kada neko šutira više od mene“, istakao je Durent.

Komentari / 0

Ostavite komentar