Ћурчић: Репрезентативци Србије нису пијанци!

"Нећу дозволити да се играчи представљају као пијанци, а до пре само месец дана, после победе у Албанији, били су хероји", каже селектор.

Фудбал 23.11.2015 | 18:40
Ћурчић: Репрезентативци Србије нису пијанци!

Очекивано, селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић стао је у заштиту својих фудбалера када су у питању критике на њихово понашање. Оправдано или не, време ће показати.

Наводно, део "орлова" се проводио у кафани и вече пре пријатељске утакмице са Чешком у Острави и вече у којем је екипа доживела убедљив пораз (1:4).

"Планирам да после извештаја Извршном одбору ФСС, заказаног за наредну недељу, кажем шта се све тачно дешавало. Много неистине је изашло у јавност од нашег доласка из Чешке", рекао је Ћурчић за Спортски журнал.

Ноћ уочи пута у Остраву, репрезентативци су заједничком вечером прославили рођендан Александра Коларова, а потом је део играча отишао и на славље бившег капитена Црвене звезде, Ненада Милијаша, који је добио близанце.

"На моју иницијативу је заказана заједничка вечера. Тачно је и да су неки играчи после тога отишли да честитају Ненаду Милијашу рођење деце. Нормално је да то ураде, он им је друг, бивши саиграч... Вратили су се у договорено време у хотел, баш сви. Нико није каснио и нису криви, јер су добили дозволу да проведу слободно време где желе. Некоме је стало да нас представи као распуштену банду. Прави се атмосфера као да је у репрезентацији јавашлук, а да сам ја селектор без ауторитета. Браним играче, јер нико није урадио нешто лоше", тврди селектор.

По његовом мишљењу, играчи су после победе у Албанији представљани као хероји (?!), а сада се ствара слика да су пијанци.

"Много ме је погодила прича да су остали до јутра. После ове утакмице са Чешком свашта се писало, нећу дозволити да се играчи представљају као пијанци, а до пре само месец дана, после победе у Албанији, били су хероји", закључио је Ћурчић.

Један од критикованих да је приватним авионом пожурио из Остраве у Београд да би стигао у ноћни провод, Лука Миливојевић, изјавио је за Спортски журнал да се раније вратио зато што је рано ујутру морао по трудну супругу у болницу.

Коментари / 0

Оставите коментар