Ćurčić: Reprezentativci Srbije nisu pijanci!

"Neću dozvoliti da se igrači predstavljaju kao pijanci, a do pre samo mesec dana, posle pobede u Albaniji, bili su heroji", kaže selektor.

Fudbal 23.11.2015 | 18:40
Ćurčić: Reprezentativci Srbije nisu pijanci!

Očekivano, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić stao je u zaštitu svojih fudbalera kada su u pitanju kritike na njihovo ponašanje. Opravdano ili ne, vreme će pokazati.

Navodno, deo "orlova" se provodio u kafani i veče pre prijateljske utakmice sa Češkom u Ostravi i veče u kojem je ekipa doživela ubedljiv poraz (1:4).

"Planiram da posle izveštaja Izvršnom odboru FSS, zakazanog za narednu nedelju, kažem šta se sve tačno dešavalo. Mnogo neistine je izašlo u javnost od našeg dolaska iz Češke", rekao je Ćurčić za Sportski žurnal.

Noć uoči puta u Ostravu, reprezentativci su zajedničkom večerom proslavili rođendan Aleksandra Kolarova, a potom je deo igrača otišao i na slavlje bivšeg kapitena Crvene zvezde, Nenada Milijaša, koji je dobio blizance.

"Na moju inicijativu je zakazana zajednička večera. Tačno je i da su neki igrači posle toga otišli da čestitaju Nenadu Milijašu rođenje dece. Normalno je da to urade, on im je drug, bivši saigrač... Vratili su se u dogovoreno vreme u hotel, baš svi. Niko nije kasnio i nisu krivi, jer su dobili dozvolu da provedu slobodno vreme gde žele. Nekome je stalo da nas predstavi kao raspuštenu bandu. Pravi se atmosfera kao da je u reprezentaciji javašluk, a da sam ja selektor bez autoriteta. Branim igrače, jer niko nije uradio nešto loše", tvrdi selektor.

Po njegovom mišljenju, igrači su posle pobede u Albaniji predstavljani kao heroji (?!), a sada se stvara slika da su pijanci.

"Mnogo me je pogodila priča da su ostali do jutra. Posle ove utakmice sa Češkom svašta se pisalo, neću dozvoliti da se igrači predstavljaju kao pijanci, a do pre samo mesec dana, posle pobede u Albaniji, bili su heroji", zaključio je Ćurčić.

Jedan od kritikovanih da je privatnim avionom požurio iz Ostrave u Beograd da bi stigao u noćni provod, Luka Milivojević, izjavio je za Sportski žurnal da se ranije vratio zato što je rano ujutru morao po trudnu suprugu u bolnicu.

Komentari / 0

Ostavite komentar