Типса: Био сам на ивици лудила због повреда, а сад хоћу у Топ 10!

Тенисер Јанко Типсаревић много тога превазишао је у каријери, а највећа жеља му је да се врати у Топ 10.

Тенис 22.11.2015 | 19:00
Типса: Био сам на ивици лудила због повреда, а сад хоћу у Топ 10!

Иза Јанка су три операције у последње две године, две на пети, једна на колену, а на гостовању телевизији "Прва" открио је да има велике амбиције када се врати на терен.

"Уместо да се скрасим, ја сам био код 15 доктора и имао сам 15 теорија завера, почео сам да лудим због свега... али уз мене су били породица и супруга, другари из репрезентације. Стално су ми говорили како ће све брзо проћи, како ми се чини да све траје дуго јер никад нисам у каријери одмарао више од две до три недеље", рекао је Типсаревић у емисији "Вече код Ивана Ивановића", и открио амбиције за наредну сезону и повратак.

"Надам се великом 'камбеку', а највећи за мене би био повратак у Топ 10. Сад је таква ситуација у овом спорту да има много тенисера који у позним годинама каријере могу веома квалитетно да играју и да се држе", поручио је Јанко Типсаревић.

Уз њега је гост емисије била и кошаркашица Наташа Ковачевић, која је својом спортском причом и повратком на терен после ампутације ноге задивила свет. Открила је колико је и њој подршка најближих значила, да се кошарци посветила пошто је обожавала Предрага Стојаковића, иако је било назнака да ће се бавити одбојком у данима детињства.

Коментари / 0

Оставите коментар