Tipsa: Bio sam na ivici ludila zbog povreda, a sad hoću u Top 10!

Teniser Janko Tipsarević mnogo toga prevazišao je u karijeri, a najveća želja mu je da se vrati u Top 10.

Tenis 22.11.2015 | 19:00
Tipsa: Bio sam na ivici ludila zbog povreda, a sad hoću u Top 10!

Iza Janka su tri operacije u poslednje dve godine, dve na peti, jedna na kolenu, a na gostovanju televiziji "Prva" otkrio je da ima velike ambicije kada se vrati na teren.

"Umesto da se skrasim, ja sam bio kod 15 doktora i imao sam 15 teorija zavera, počeo sam da ludim zbog svega... ali uz mene su bili porodica i supruga, drugari iz reprezentacije. Stalno su mi govorili kako će sve brzo proći, kako mi se čini da sve traje dugo jer nikad nisam u karijeri odmarao više od dve do tri nedelje", rekao je Tipsarević u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića", i otkrio ambicije za narednu sezonu i povratak.

"Nadam se velikom 'kambeku', a najveći za mene bi bio povratak u Top 10. Sad je takva situacija u ovom sportu da ima mnogo tenisera koji u poznim godinama karijere mogu veoma kvalitetno da igraju i da se drže", poručio je Janko Tipsarević.

Uz njega je gost emisije bila i košarkašica Nataša Kovačević, koja je svojom sportskom pričom i povratkom na teren posle amputacije noge zadivila svet. Otkrila je koliko je i njoj podrška najbližih značila, da se košarci posvetila pošto je obožavala Predraga Stojakovića, iako je bilo naznaka da će se baviti odbojkom u danima detinjstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar