Сарајево: Ухапшен мушкарац с пушком

У сарајевском насељу Добриња код зграде Добрињске и Пете гимназије синоћ је ухапшен мушкарац који је био наоружан аутоматском пушком.

Босна и Херцеговина 21.11.2015 | 08:32
Сарајево: Ухапшен мушкарац с пушком

Како је јавила агенција “Патриа” у исто вријеме ученици су завршавали са наставом те су свједочили сценама хапшења.

Мотиви овог мушкарца још нису познати, а уплашени ученици звали су у паници родитеље.

Подсјећамо, јуче је у послијеподневним сатима у сусједној улици у центру Добриње опљачкана и банка, а за наоружаним нападачем се трага. Још увијек није познато да ли су ова два случаја повезана.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

МАШАЛНА

21.11.2015 07:46

МОРА ДА СЕ НАРОД САМ ПОЧЕО БРАНИТИ ОД ТЕРОРИСТА КОЈИХ ЈЕ БИХ ПУНА КО ШИПАК, САМО ОРГАНИ ТО НЕ ВИДЕ. ОРГАНИ НИШТА ИНАЧЕ НЕ ВИДЕ, ОНИ СУ У НИРВАНИ. ЗАТО НАРОД ВИДИ ОДНИЈЕО ВРАГ ШАЛУ, ПА ЈОШ АКО КРЕНЕШ У КЛАДИОНИЦУ, НЕМА БРАЛЕ НЕГО СЕ САМ БРАНИТИ.НЕМА ТУ ОРГАНА.ДОК ДЕНИС ПРИЧА О ДРЖАВИ ГРАД ПОЛУДИО, ТЕРОРИСТИ СЕ ШЕТАЈУ СА ОРУЖЈЕМ У РУКАМА, ДЈЕЦА НАОРУЖАНА НОЖЕВИМА БОДУ СВЕ ПО ТРАМВАЈИМА, ЉУДИ СЛУДЈЕНИ СТОЈЕ НАВЕЧЕ НАОРУЖАНИ НА БАЛКОНИМА ЧУВАЈУЋИ АУТА НА ПАРКИРАЛИШТИМА, ПЕНЗИОНЕРИ НЕ СПАВАЈУ ЧЕКАЈУЋИ ДА БАНДА УПАДНЕ У СТАН И УБИЈЕ ИХ ЗА ОБИЧНУ СЕЋИЈУ. САМО СЕ ВЛАСТ ЗАБАВИЛА КОНСТИТУИСАЊЕМ.А РИБА СМРДИ ОД ГЛАВЕ. ДАВНО НАРОД РЕКАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДБАШ

22.11.2015 00:16

Немојте човјека одмах терористом да проглашавате. Можда је човјек само припадник УДБЕ који се изгубио у времену. УДБА има право по закону бивше Југославије и пушку да носи и ТОП за својим колима да вуче. Ох Боже, брзо прођоше у непроват наша добра стара УДБАШКА времена. ДОК ЈЕ УДБА ВЛАСТ ИМАЛА И РАНКОВИЋА СЛУШАЛА ДОТЛЕ ЈЕ МИР У ЗЕМЉИ ВЛАДАО!

Name

Случајни пролазник

22.11.2015 03:51

Па да је у том истом граду мање санџаклија, шиптара и арапа мање би и белаја било. Овако, послије ј**ања, нема кајања. Зато је на крају тешко закључити да ли је Сарајево уопште више град, или само још једна учмала Босанска касаба

Name

цар

21.11.2015 07:49

Господо струцњаци за безбједност као и новинари, у времену када је тероризам присутан диљем свјета сваки догадјај треба испитати до краја па и овај. Да ли је нормално да се данас цовјек сета с пуском по граду, насељеном мјесту или у овом слуцају пред сколом? Гледајуци последња десавања у Паризу па и код нас, када су страдала двојица припадника ОС БИХ,не писе нам се свијетла будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.11.2015 09:41

Завршетком рата СДА је организовала и подржавала скривање оружја и муниције по приватним објектима.Никада до сада, на територији ФБИХ, није изведена озбиљна акција прикупљања оружја преосталог из рата.То чак нису чинили ни припадници НАТО снага, барем у том обиму као што су то чинили на територији Републике Српске.Још увијек се сјећема нове 2005 године, када сам се затекао у насељу Бућа Поток.Пуцало се из малих и великих калибара као у Бејруту.Недуго послије тога, исте године, сасвим случајно сам био присутан, када су припадници ЕУФО-ра, упали у кућу једног угледног домаћина у насљу Хреша код Пала, и на дан његове крсне славе, преметали му по кући и помоћним објектима у потрази за наводно скривеним оружјем.

Name

Царе

21.11.2015 11:26

А можда је неком у циљу да се што више потаманите.

Name

Славко

21.11.2015 08:29

Бакире јел то унитарна Босна сто је бабо запоцео а ти заврсавас.Бозе није ми јасно да странке које су посвадјале И атаковале на рат у Босни сад оце да помире тај исти народ.Па кога ви лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yy

21.11.2015 10:00

ПОМИРИЋЕ ИХ СНСД ЈЕР ОНИ СУ КРИМИНАЛЦИ И СЛИЧНИ СУ КАО ЈАЈЕ ЈАЈЕТУ. КРИМИНАЛЦИ СУ БЕЗ ПРЕДРАСУДА И НЕ БРИНУ ЗА НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

21.11.2015 10:02

Момак се припрема за отворење лова.

ОДГОВОРИТЕ