Sarajevo: Uhapšen muškarac s puškom

U sarajevskom naselju Dobrinja kod zgrade Dobrinjske i Pete gimnazije sinoć je uhapšen muškarac koji je bio naoružan automatskom puškom.

Bosna i Hercegovina 21.11.2015 | 08:32
Sarajevo: Uhapšen muškarac s puškom

Kako je javila agencija “Patria” u isto vrijeme učenici su završavali sa nastavom te su svjedočili scenama hapšenja.

Motivi ovog muškarca još nisu poznati, a uplašeni učenici zvali su u panici roditelje.

Podsjećamo, juče je u poslijepodnevnim satima u susjednoj ulici u centru Dobrinje opljačkana i banka, a za naoružanim napadačem se traga. Još uvijek nije poznato da li su ova dva slučaja povezana.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

MAŠALNA

21.11.2015 07:46

MORA DA SE NAROD SAM POČEO BRANITI OD TERORISTA KOJIH JE BIH PUNA KO ŠIPAK, SAMO ORGANI TO NE VIDE. ORGANI NIŠTA INAČE NE VIDE, ONI SU U NIRVANI. ZATO NAROD VIDI ODNIJEO VRAG ŠALU, PA JOŠ AKO KRENEŠ U KLADIONICU, NEMA BRALE NEGO SE SAM BRANITI.NEMA TU ORGANA.DOK DENIS PRIČA O DRŽAVI GRAD POLUDIO, TERORISTI SE ŠETAJU SA ORUŽJEM U RUKAMA, DJECA NAORUŽANA NOŽEVIMA BODU SVE PO TRAMVAJIMA, LJUDI SLUDJENI STOJE NAVEČE NAORUŽANI NA BALKONIMA ČUVAJUĆI AUTA NA PARKIRALIŠTIMA, PENZIONERI NE SPAVAJU ČEKAJUĆI DA BANDA UPADNE U STAN I UBIJE IH ZA OBIČNU SEĆIJU. SAMO SE VLAST ZABAVILA KONSTITUISANJEM.A RIBA SMRDI OD GLAVE. DAVNO NAROD REKAO.

ODGOVORITE
Name

УДБАШ

22.11.2015 00:16

Немојте човјека одмах терористом да проглашавате. Можда је човјек само припадник УДБЕ који се изгубио у времену. УДБА има право по закону бивше Југославије и пушку да носи и ТОП за својим колима да вуче. Ох Боже, брзо прођоше у непроват наша добра стара УДБАШКА времена. ДОК ЈЕ УДБА ВЛАСТ ИМАЛА И РАНКОВИЋА СЛУШАЛА ДОТЛЕ ЈЕ МИР У ЗЕМЉИ ВЛАДАО!

Name

Slučajni prolaznik

22.11.2015 03:51

Pa da je u tom istom gradu manje sandžaklija, šiptara i arapa manje bi i belaja bilo. Ovako, poslije j**anja, nema kajanja. Zato je na kraju teško zaključiti da li je Sarajevo uopšte više grad, ili samo još jedna učmala Bosanska kasaba

Name

car

21.11.2015 07:49

Gospodo strucnjaci za bezbjednost kao i novinari, u vremenu kada je terorizam prisutan diljem svjeta svaki dogadjaj treba ispitati do kraja pa i ovaj. Da li je normalno da se danas covjek seta s puskom po gradu, naseljenom mjestu ili u ovom slucaju pred skolom? Gledajuci poslednja desavanja u Parizu pa i kod nas, kada su stradala dvojica pripadnika OS BIH,ne pise nam se svijetla buducnost.

ODGOVORITE
Name

re

21.11.2015 09:41

Završetkom rata SDA je organizovala i podržavala skrivanje oružja i municije po privatnim objektima.Nikada do sada, na teritoriji FBIH, nije izvedena ozbiljna akcija prikupljanja oružja preostalog iz rata.To čak nisu činili ni pripadnici NATO snaga, barem u tom obimu kao što su to činili na teritoriji Republike Srpske.Još uvijek se sjećema nove 2005 godine, kada sam se zatekao u naselju Buća Potok.Pucalo se iz malih i velikih kalibara kao u Bejrutu.Nedugo poslije toga, iste godine, sasvim slučajno sam bio prisutan, kada su pripadnici EUFO-ra, upali u kuću jednog uglednog domaćina u naslju Hreša kod Pala, i na dan njegove krsne slave, premetali mu po kući i pomoćnim objektima u potrazi za navodno skrivenim oružjem.

Name

Care

21.11.2015 11:26

A možda je nekom u cilju da se što više potamanite.

Name

Slavko

21.11.2015 08:29

Bakire jel to unitarna Bosna sto je babo zapoceo a ti zavrsavas.Boze nije mi jasno da stranke koje su posvadjale I atakovale na rat u Bosni sad oce da pomire taj isti narod.Pa koga vi lazete.

ODGOVORITE
Name

yy

21.11.2015 10:00

POMIRIĆE IH SNSD JER ONI SU KRIMINALCI I SLIČNI SU KAO JAJE JAJETU. KRIMINALCI SU BEZ PREDRASUDA I NE BRINU ZA NAROD.

ODGOVORITE
Name

Zero

21.11.2015 10:02

Momak se priprema za otvorenje lova.

ODGOVORITE