Кад се лијепа Чилеанка обнажи због фудбалера Мексика...!

Чилеанска манекенка Данијела Чавез, која је својеврено тврдила да је имала аферу са звездом Реала Кристијаном Роналдом, не може без фудбала. Њене омиљене ствари су да позира пред фотоапаратом и бодри своје омиљене селекције, Чилеа из ког долази и Мексика, за који од недавно навија.

Фудбал 26.11.2015 | 22:00
Кад се лијепа Чилеанка обнажи због фудбалера Мексика...!

Не зна се шта је лепу Чилеанку натерало да се окрене Мексиканцима, али она је недавно на јединствен начин прославила њихов тријумф на гостовању Хондурасу (2:0) у квалификацијама за Светско првенство 2018.

Данијела је решила да се скине до пола и уместо мајице исцрта дрес Мексика зеленом фарбом, што је, мора се признати, побрало много симпатија широм планете. Није ни чудо што је зову да гостује на стадиону "Ацтека".

"Срећна због победе Мексика, честотам вам мајстори", поручила је преко Твитера.

И не само то. Данијела, без обзира што јој је главна преокупација модна писта и позирање, и те како има своје мишљење о фудбалу. Посебно о репрезентацији Чилеа и њеном селектору Хорхеу Сампаолију.

Он је недавно тражио повишицу да би остао на кормилу. После пораза од Уругваја 3:0, Данијела га је преко Твитера испрозивала, а залаже се и за то да буде смењен и на његово место дође тренер Селте, Едуардо Беризо.

"Па, зна се ко би сад требало да оде, пре свега они који су спремни да одустану. Нико не их не тера да играју и раде за Чиле", оштро је констатовала.

Коментари / 0

Оставите коментар