Kad se lijepa Čileanka obnaži zbog fudbalera Meksika...!

Čileanska manekenka Danijela Čavez, koja je svojevreno tvrdila da je imala aferu sa zvezdom Reala Kristijanom Ronaldom, ne može bez fudbala. Njene omiljene stvari su da pozira pred fotoaparatom i bodri svoje omiljene selekcije, Čilea iz kog dolazi i Meksika, za koji od nedavno navija.

Fudbal 26.11.2015 | 22:00
Kad se lijepa Čileanka obnaži zbog fudbalera Meksika...!

Ne zna se šta je lepu Čileanku nateralo da se okrene Meksikancima, ali ona je nedavno na jedinstven način proslavila njihov trijumf na gostovanju Hondurasu (2:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018.

Danijela je rešila da se skine do pola i umesto majice iscrta dres Meksika zelenom farbom, što je, mora se priznati, pobralo mnogo simpatija širom planete. Nije ni čudo što je zovu da gostuje na stadionu "Acteka".

"Srećna zbog pobede Meksika, čestotam vam majstori", poručila je preko Tvitera.

I ne samo to. Danijela, bez obzira što joj je glavna preokupacija modna pista i poziranje, i te kako ima svoje mišljenje o fudbalu. Posebno o reprezentaciji Čilea i njenom selektoru Horheu Sampaoliju.

On je nedavno tražio povišicu da bi ostao na kormilu. Posle poraza od Urugvaja 3:0, Danijela ga je preko Tvitera isprozivala, a zalaže se i za to da bude smenjen i na njegovo mesto dođe trener Selte, Eduardo Berizo.

"Pa, zna se ko bi sad trebalo da ode, pre svega oni koji su spremni da odustanu. Niko ne ih ne tera da igraju i rade za Čile", oštro je konstatovala.

Komentari / 0

Ostavite komentar