Играчима Звезде исплаћене премије!

Руководство клуба обезбедило је додатни подстрек екипи пред гостовање Радничком у Нишу.

Фудбал 21.11.2015 | 23:15
Играчима Звезде исплаћене премије!

Последњи пут, Звезда је у првенственим утакмицама славила у Нишу пре 14 година и седам месеци. У међувремену, победила је на "Чаиру" само у Купу, крајем септембра, 2012.

И таква традиција, а и позиција Радничког на табели (четврто место), јасно стављају до знања да је пред играчима Звезде овог викенда велики изазов и компликован задатак.

Пред одлазак у Ниш, руководство Црвене звезде припремило је додатни стимуланс за играче, исплативши им комплетне премије за до сада урађено ове сезоне.

Црвено-белима је у петак исплаћено шест премија, рачунајући и договорену накнаду за победу у Купу. Према сазнањима МОНДА, екипа је поделила 50.000 евра, које је обезбедио директор Звездан Терзић, на основу минутаже у претходним утакмицама.

С обзиром на то да им плате и даље касне, као и да су јавно говорили о дуговањима клуба према њима (Јовановић, Вијеира, Доналд...), исплата премија дефинитивно ће поправити расположење играчима Миодрага Божовића пред одлазак на тешко гостовање.

Звезда је тренутно убедљиви лидер на табели Суперлиге, са чак 16 бодова предности у односу на другопласирани Борац и 21 бодом више од браниоца титуле, Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар