СЛС: Партизан без важне тројице на Нови Пазар!

Грегор Балажиц је оперисан, Дарко Брашанац и Ален Стевановић тек су почели да тренирају. Под знаком питања и Абубакар Оумару. На голу можда промена. Стартер Саша Илић, игра и Андрија Живковић.

Фудбал 21.11.2015 | 12:00
СЛС: Партизан без важне тројице на Нови Пазар!

Један од могућих узрока посртања Партизана на домаћој сцени лежи у томе што црно-бели одавно нису били комплетни. Неће бити ни у суботу, када у Хумску долази Нови Пазар, дужник са почетка сезоне.

Управо су поразом од Новог Пазара (2:3) почели црни дани за Партизан у Суперлиги.

Пред меч са Новим Пазаром у мислима црно-белих су само три бода. Партизан има "морање" победе, али опет неће бити комплетан.

Тренер Љубинко Друловић обавестио је данас новинаре да се Андрија Живковић опоравио од повреде и да ће бити спреман за утакмицу, да ће капитен Саша Илић "вероватно" почети утакмицу. То су добре вести. А сада лоше.

Дарко Брашанац и Ален Стевановић, иако су почели да тренирају, врло вероватно, неће бити у саставу. Брашанац је пре неколико дана рекао да је ушао у јаче тренинге, да се излаже оптерећењима и тестовима, како би се видело да ли може да издржи притисак. Могуће је да стручни штаб, у договору са лекарском службом, неће желети још да га излаже напорима.

Слично важи и за Алена Стевановића. Штопер Грегор Балажиц је оперисан у Риму, и чека га пауза од шест до осам месеци.

Тренер српског шампиона рекао је да се Оумару Абубакар вратио из репрезентације и да ће видети да ли ће камерунски нападач бити спреман за Нови Пазар.

Говорећи о Новом Пазару, Друловић је рекао да верује да ће гости покушати да изненаде Партизан.

"То је екипа која ће учинити све да нас изненади и одигра добро. Знамо из којих ситуација могу да нам прете, имају јак прекид и опасни су из контранапада. Ми ћемо покушати да будемо офанзивни и креативни, да преузмемо иницијативу од почетка и да први постигнемо гол, што нам до сада није полазило за руком. Ако будемо прави победа не би требало да дође у питање", рекао је Друловић.

Погледајте целу конференцију за новинаре...

Конференција за новинаре је одржана на атлетској стази. Била је то, заправо, прилика да Партизан промовише нове столице за разервне играче и стручни штаб, у сарадњи са италијанском филмом "Спарко" (Спарцо).

Коментари / 0

Оставите коментар