SLS: Partizan bez važne trojice na Novi Pazar!

Gregor Balažic je operisan, Darko Brašanac i Alen Stevanović tek su počeli da treniraju. Pod znakom pitanja i Abubakar Oumaru. Na golu možda promena. Starter Saša Ilić, igra i Andrija Živković.

Fudbal 21.11.2015 | 12:00
SLS: Partizan bez važne trojice na Novi Pazar!

Jedan od mogućih uzroka posrtanja Partizana na domaćoj sceni leži u tome što crno-beli odavno nisu bili kompletni. Neće biti ni u subotu, kada u Humsku dolazi Novi Pazar, dužnik sa početka sezone.

Upravo su porazom od Novog Pazara (2:3) počeli crni dani za Partizan u Superligi.

Pred meč sa Novim Pazarom u mislima crno-belih su samo tri boda. Partizan ima "moranje" pobede, ali opet neće biti kompletan.

Trener Ljubinko Drulović obavestio je danas novinare da se Andrija Živković oporavio od povrede i da će biti spreman za utakmicu, da će kapiten Saša Ilić "verovatno" početi utakmicu. To su dobre vesti. A sada loše.

Darko Brašanac i Alen Stevanović, iako su počeli da treniraju, vrlo verovatno, neće biti u sastavu. Brašanac je pre nekoliko dana rekao da je ušao u jače treninge, da se izlaže opterećenjima i testovima, kako bi se videlo da li može da izdrži pritisak. Moguće je da stručni štab, u dogovoru sa lekarskom službom, neće želeti još da ga izlaže naporima.

Slično važi i za Alena Stevanovića. Štoper Gregor Balažic je operisan u Rimu, i čeka ga pauza od šest do osam meseci.

Trener srpskog šampiona rekao je da se Oumaru Abubakar vratio iz reprezentacije i da će videti da li će kamerunski napadač biti spreman za Novi Pazar.

Govoreći o Novom Pazaru, Drulović je rekao da veruje da će gosti pokušati da iznenade Partizan.

"To je ekipa koja će učiniti sve da nas iznenadi i odigra dobro. Znamo iz kojih situacija mogu da nam prete, imaju jak prekid i opasni su iz kontranapada. Mi ćemo pokušati da budemo ofanzivni i kreativni, da preuzmemo inicijativu od početka i da prvi postignemo gol, što nam do sada nije polazilo za rukom. Ako budemo pravi pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje", rekao je Drulović.

Pogledajte celu konferenciju za novinare...

Konferencija za novinare je održana na atletskoj stazi. Bila je to, zapravo, prilika da Partizan promoviše nove stolice za razervne igrače i stručni štab, u saradnji sa italijanskom filmom "Sparko" (Sparco).

Komentari / 0

Ostavite komentar