Бивши директор ЦИА: Објесити Сноудена због напада на Париз!

Бивши директор ЦИА-е Џејмс Вулси изјавио је да би Едвард Сноуден требало да буде враћен у САД и осуђен на смрт због масакра у Паризу.

Свијет 20.11.2015 | 10:46
Бивши директор ЦИА: Објесити Сноудена због напада на Париз!

Француски истражиоци пронашли су енкриптоване апликације и утврдили да су терористи који су извели напад у Паризу могли да користе енкриптоване поруке захваљујући сазнањима које је открио Едвард Сноуден, наводи ЦНН.

“Мислим да би због тога требало да буде обешен, а не погубљен на електричној столици. Мислим да је крв младих људи, изгинулих у Паризу, на његовим рукама”, каже бивши директор ЦИА, који наводи да Сноуден чак помаже и трговцима људима тако што им је открио како их власти прате и покушавају да ухапсе.

Светски узбуњивач и бивши НСА и ЦИА аналитичар Едвард Сноуденод 2013. живи у Русији где је добио азил, након што је напустио САД и открио да америчка Национална служба безбедности, за коју је радио, шпијунира милионе особа у свету, укључујући и лидере неких држава.

 

Извор: Мондо.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хм

20.11.2015 10:01

Штета што се ниси родио раније. Могао си бити шеф гестапоа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видовдан

20.11.2015 10:32

Боље се ти сам обеси, док не дођу дзихадисти у вас је..ни САД. А сноудену ниси ни ди кољена, јер немас м.да

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

20.11.2015 13:59

Нема будале без маторе будале. Хитлер је почетник за ове крволоке. Сноуден је јунак јер није хтио да учествује у злочинимаове хорде. Као да се они шта питају шта би требало. Најбоље би било да масно плате за Путинов савјет јер су ови амери одавно зрели за психијатрије и најмању руку. Колика је само њихова жеља за убијањем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

20.11.2015 20:24

Да ли су Јевреји свјесни какву злонамјерну подрску имају од ових Амера

ОДГОВОРИТЕ