Bivši direktor CIA: Objesiti Snoudena zbog napada na Pariz!

Bivši direktor CIA-e Džejms Vulsi izjavio je da bi Edvard Snouden trebalo da bude vraćen u SAD i osuđen na smrt zbog masakra u Parizu.

Svijet 20.11.2015 | 10:46
Bivši direktor CIA: Objesiti Snoudena zbog napada na Pariz!

Francuski istražioci pronašli su enkriptovane aplikacije i utvrdili da su teroristi koji su izveli napad u Parizu mogli da koriste enkriptovane poruke zahvaljujući saznanjima koje je otkrio Edvard Snouden, navodi CNN.

“Mislim da bi zbog toga trebalo da bude obešen, a ne pogubljen na električnoj stolici. Mislim da je krv mladih ljudi, izginulih u Parizu, na njegovim rukama”, kaže bivši direktor CIA, koji navodi da Snouden čak pomaže i trgovcima ljudima tako što im je otkrio kako ih vlasti prate i pokušavaju da uhapse.

Svetski uzbunjivač i bivši NSA i CIA analitičar Edvard Snoudenod 2013. živi u Rusiji gde je dobio azil, nakon što je napustio SAD i otkrio da američka Nacionalna služba bezbednosti, za koju je radio, špijunira milione osoba u svetu, uključujući i lidere nekih država.

 

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hm

20.11.2015 10:01

Šteta što se nisi rodio ranije. Mogao si biti šef gestapoa.

ODGOVORITE
Name

Vidovdan

20.11.2015 10:32

Bolje se ti sam obesi, dok ne dođu dzihadisti u vas je..ni SAD. A snoudenu nisi ni di koljena, jer nemas m.da

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

20.11.2015 13:59

Nema budale bez matore budale. Hitler je početnik za ove krvoloke. Snouden je junak jer nije htio da učestvuje u zločinimaove horde. Kao da se oni šta pitaju šta bi trebalo. Najbolje bi bilo da masno plate za Putinov savjet jer su ovi ameri odavno zreli za psihijatrije i najmanju ruku. Kolika je samo njihova želja za ubijanjem!

ODGOVORITE
Name

Brko

20.11.2015 20:24

Da li su Jevreji svjesni kakvu zlonamjernu podrsku imaju od ovih Amera

ODGOVORITE