Савићевић: Узимаћемо играче из Србије докле год можемо!

"Узимаћемо квалитетне момке из Србије или било одакле, ако има наше коријене попут Савељића, јер је наша база мала", јасан је први човек црногорског фудбала.

Фудбал 22.11.2015 | 20:40
Савићевић: Узимаћемо играче из Србије докле год можемо!

Председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић најавио да ће и у будућности, када год се укаже права прилика, узимати играче из околних земаља.

База у Црној Гори је мала да би се из ње извлачили сви ресурсни неопходни тамошњој репрезентацији. Најсвежији пример "преласка" из Србије је фудбалер Чукаричког Станиша Мандић.
"Узимаћемо их док можемо. Узимаћемо квалитетне момке из Србије или било одакле, ако има наше корене попут Савељића, јер је наша база мала", поричио је Савићевић за РТЦГ, а преноси портал Шанса Спорт.

Легендарни фудбалер најављује и смену на селекторској позицији.
"Странца нећемо доводити. Помиње се доста имена, али ни са ким нисмо причали. Биће неко са нашег говорног подручја, јер је говорна баријера проблем", додао је први човек црногорског фудбала.

Критика је било и за начин на који се играчи односе према националном тиму.
"Најбитније у фудбалу је трчање. И највише што ме заболело против Македоније је незалагање играча. Несхватљиво је да примимо три гола за пет минута од селекције каква је Македонија. Помало се губи култ репрезентације, а то је због играча. Раније смо у селекцији имали праве момке, сада је мало другачије", рекао је легендарни Дејо.

Коментари / 0

Оставите коментар