Savićević: Uzimaćemo igrače iz Srbije dokle god možemo!

"Uzimaćemo kvalitetne momke iz Srbije ili bilo odakle, ako ima naše korijene poput Saveljića, jer je naša baza mala", jasan je prvi čovek crnogorskog fudbala.

Fudbal 22.11.2015 | 20:40
Savićević: Uzimaćemo igrače iz Srbije dokle god možemo!

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević najavio da će i u budućnosti, kada god se ukaže prava prilika, uzimati igrače iz okolnih zemalja.

Baza u Crnoj Gori je mala da bi se iz nje izvlačili svi resursni neophodni tamošnjoj reprezentaciji. Najsvežiji primer "prelaska" iz Srbije je fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić.
"Uzimaćemo ih dok možemo. Uzimaćemo kvalitetne momke iz Srbije ili bilo odakle, ako ima naše korene poput Saveljića, jer je naša baza mala", poričio je Savićević za RTCG, a prenosi portal Šansa Sport.

Legendarni fudbaler najavljuje i smenu na selektorskoj poziciji.
"Stranca nećemo dovoditi. Pominje se dosta imena, ali ni sa kim nismo pričali. Biće neko sa našeg govornog područja, jer je govorna barijera problem", dodao je prvi čovek crnogorskog fudbala.

Kritika je bilo i za način na koji se igrači odnose prema nacionalnom timu.
"Najbitnije u fudbalu je trčanje. I najviše što me zabolelo protiv Makedonije je nezalaganje igrača. Neshvatljivo je da primimo tri gola za pet minuta od selekcije kakva je Makedonija. Pomalo se gubi kult reprezentacije, a to je zbog igrača. Ranije smo u selekciji imali prave momke, sada je malo drugačije", rekao je legendarni Dejo.

Komentari / 0

Ostavite komentar