Данас је Дан жалости у Босни и Херцеговини

У БиХ данас је Дан жалости због убиства двојице војника Оружаних снага БиХ у сарајевском насељу Рајловац.

Босна и Херцеговина 20.11.2015 | 08:01
Данас је Дан жалости у Босни и Херцеговини

Одлуку о проглашењу Дана жалости донио је јуче Савјет министара БиХ.

Вехабија Енес Омерагић убио је у сриједу, 18. новембра, у сарајевском насељу Рајловац припаднике Оружаних снага БиХ Недељка Радића и Армина Салкића, те ранио Џевада Љуковца, након чега је извршио самоубиство.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

перо

20.11.2015 07:28

Искрено сауцесце породицама погинулих војника..зао ми је и родитеља несретника који је залутау у зивоту и сам бог зна како је досло до тога. Сто се тице дана залости не треба га прогласавати јавно а ево засто. Код нас у Б и Х је залост сваки дан. Људи гладују преко милион људи нема плате ту су незапослени 500 000 пензионери и њихови цланови породица. ЗАР ТО НИЈЕ ЗАЛОСТ? ВАЗНО је да руководеци кадар има плате и да се сјета јадног народа кад је густо.Залосно залосно и не мозе бити горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

20.11.2015 08:25

Искрено сауцесце фамилији , нек им је лака земља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кајла

20.11.2015 08:31

Што се тиче хронологије терористичких напада у БиХ, заборавили сте навести како је почео рат 1991 године. Пуцано је у свата, па онда редом. Зар напади на оне институције нису били терористички напади! Ма јок, какви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

20.11.2015 08:31

Шта раде наши министри у Савјет министара? Да ли су свјесни да да се у будуће по истом принципу могу одређивати празници, радни и не радни дани итд. Чист пренос надлежности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

20.11.2015 09:03

Саучешће породицама настрадалих, а нама живима остаје да упремо свим снагама да се овакво зло више ником и никад не понови. како рече Далаи Лама - против зла се не моли, већ се ради да се оно не догоди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

20.11.2015 09:35

Искрено сауцесце породицама погинулих.Налазимо се у врло теским временима у којима је доведена у питање безбједност свих градана ове земље.Прије свега хтио бих да дам потпору Исламској вјерској заједници да сацува традиционално уцење Ислама Босанских Муслимана и да уцини додатне напоре да указе на прави пут онима који доводе у питање ИВЗ.Политицари ове земље морају кроз институције иницирати да се донесу закони кпји це остро санкционисати све облике тероризма и дјеловати превентивно,а слузбе безбједности оспособити прије свега кадровски а потом и материјално да се могу носити са овом посасти.Оно сто нам треба је јединство а никако оптузбе и покусаји да се за тероризам оптузе они којима овај тероризам наноси највисе стете.Босна и Херцеговина мора безусловно да се придрузи медјународној коалицији у борби против тероризма и тако се недвосмисено одреди ка овом злу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

*

20.11.2015 10:10

У овој земљи нема политичара него само политика*ина које се питају имали ту њих, гдје су ту они,...