Бивше "кобре" чувају Севе и малог Кебу

Да ли младенци, пјевачица Северина Вучковић и Игор Којић, мисле да ће сватови да их нападају или да ће гости међусобно да се туку, није познато, али је сасвим извјесно да су унајмили бивше припаднике Јединице војне полиције специјалне намјене "Кобре" да их чувају.

Србија 20.11.2015 | 07:54
Бивше "кобре" чувају Севе и малог Кебу

Ово је очигледно био захтјев младенаца који улази у декорацију ентеријера и екстеријера, јер ће тјелохранитељи с посебним вјештинама стајати око хотела, у свечаној сали и по свим спратовима овог објекта док траје свадба.

Да помпа буде већа, Северина је тражила да њени гости из Хрватске буду смјештени управо у овом хотелу, због чега су читави спратови унапријед остављени за те потребе. Она очекује да ће више од 150 битних људи из свијета шоу-бизниса присуствовати у недјељу, 22. новембра, на њеном вјенчању.

Кеба позвао пола естраде
Очигледно поносан на будућу снајку, пјевач Драган Којић Кеба позивнице за свадбу свог насљедника послао је на адресе пола естрадних колега. Међу онима који ће ђускати на овој дугоочекиваној церемонији су пјевачи Шабан Шаулић, Ана Бекута, Нада Топчагић, Лепа Брена, Саша Поповић, Ацо Пејовић и многи други. Осим пјевача, Драган је на славље позвао и водитеље попут Сање Маринковић и Драгане Катић, код којих је чест гост у емисијама. Оно што су многи примијетили јесте то да се Кеба додатно уобразио откад је за снајку добио Северину, што очигледно сматра животним успјехом свога сина. Будући свекар не само да је заволио снајку, већ и њеног сина Александра, кога пјевачица има са бизнисменом Миланом Поповићем.

"Читав седми и осми спрат хотела су резервисани за сватове, док су младенци обавијестили управу да ће велики број припадника приватног обезбјеђења бити стациониран около и у објекту. Допис је стигао и из агенције која ће штитити госте и младенце уз захтјев да им буде одобрено праћење свих камера током трајања свадбе."

Ова агенција која у својим редовима има бивше припаднике батаљона "Кобре" далеко је скупља од осталих због комплексности послова које су претходно радили за државу. Међу њима су и тјелохранитељи који су били у личном обезбјеђењу многих српских тајкуна и бизнисмена, а, између осталог, обезбјеђивали су и Мирослава Мишковића. Вучковићева и Игор Којић, осим посебних мјера безбједности, захтијевали су да лифту у хотелу нико не може да приђе док се они не спусте у свечану салу - открива за "Ало" извор близак организаторима свадбе који су од ово двоје супружника примили хрпу небулозних захтјева.

Како сазнајемо, Игор и његов отац Драган Којић Кеба су чак размишљали и да добију полицијско обезбјеђење.

"Они сматрају да је ова свадба битан догађај не само за Београд, већ и за државу јер су позвали многобројне политичке функционере, како из Србије, тако и из Хрватске. Због таквих званица њима је било логично да се свадба прогласи за догађај високог ризика" иронично прича један од кућних пријатеља Којића, који је такође позван на свадбу око које се беспотребно диже помпа.

Младенци су тражили да и представници седме силе буду удаљени од хотела јер су фотографије с вјенчања продали једном недјељнику. Иако млада има 43 године, она је узбуђена попут тинејџерке јер јој је ово прво вјенчање, баш као и Игору, који је 15 година млађи од ње.

Блиц сазнаје да Северина жели да се свака званица осјећа посебно и да има приватност, па је тако и конобарима, као и комплетном особљу хотела у којем ће се десити свадбено весеље забранила употребу мобилних телефона - каже извор “Блица” близак младеначком пару.

Из овог престоничког хотела су потврдили информацију и додали да им је забрањено да о свадби говоре чак и са члановима своје породице.

"Сви смо потписали уговоре о чувању приватности овог пара и мобилни телефони ће нам у недјељу бити одузети. Вјероватно из предострожности да неко од нас не направи фотографију младенаца и пусти је у етар. Гостима су, како смо чули, забранили и да праве селфије и каче на друштвене мреже да нико не би могао да види како изгледа свечана сала на дан вјенчања - испричао је за “Блиц” један од запослених у овом хотелу који је инсистирао на анонимности.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

С.А.Р.С

20.11.2015 07:13

Чисто просе..вање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

21.11.2015 12:07

Неби их ни брифером дохватио

Name

X

20.11.2015 07:46

СТА УМИСЉАЈУ ДА СУ НЕКЕ ЗНАЦАЈНЕ ЛИЦНОСТИ ????!!!! ПЈЕВАЦИЦА И ПЈЕВАЦ!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

20.11.2015 08:36

Је ли гледао Кеба снајкин видео урадак?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

20.11.2015 09:19

Кад је мали Кеба рекао оцу да спава са Северином, он је одговорио "и тата би сине".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

20.11.2015 09:19

Све су то пробушени ку***ни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

20.11.2015 18:46

ТОЛИКО СУ НЕБИТНИ, А ЖЕЛЕ ДА СУ ЦЕНТАР СВИЈЕТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

20.11.2015 20:45

Будалестине које мало ко види, на залост.

ОДГОВОРИТЕ