Bivše "kobre" čuvaju Seve i malog Kebu

Da li mladenci, pjevačica Severina Vučković i Igor Kojić, misle da će svatovi da ih napadaju ili da će gosti međusobno da se tuku, nije poznato, ali je sasvim izvjesno da su unajmili bivše pripadnike Jedinice vojne policije specijalne namjene "Kobre" da ih čuvaju.

Srbija 20.11.2015 | 07:54
Bivše "kobre" čuvaju Seve i malog Kebu

Ovo je očigledno bio zahtjev mladenaca koji ulazi u dekoraciju enterijera i eksterijera, jer će tjelohranitelji s posebnim vještinama stajati oko hotela, u svečanoj sali i po svim spratovima ovog objekta dok traje svadba.

Da pompa bude veća, Severina je tražila da njeni gosti iz Hrvatske budu smješteni upravo u ovom hotelu, zbog čega su čitavi spratovi unaprijed ostavljeni za te potrebe. Ona očekuje da će više od 150 bitnih ljudi iz svijeta šou-biznisa prisustvovati u nedjelju, 22. novembra, na njenom vjenčanju.

Keba pozvao pola estrade
Očigledno ponosan na buduću snajku, pjevač Dragan Kojić Keba pozivnice za svadbu svog nasljednika poslao je na adrese pola estradnih kolega. Među onima koji će đuskati na ovoj dugoočekivanoj ceremoniji su pjevači Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Nada Topčagić, Lepa Brena, Saša Popović, Aco Pejović i mnogi drugi. Osim pjevača, Dragan je na slavlje pozvao i voditelje poput Sanje Marinković i Dragane Katić, kod kojih je čest gost u emisijama. Ono što su mnogi primijetili jeste to da se Keba dodatno uobrazio otkad je za snajku dobio Severinu, što očigledno smatra životnim uspjehom svoga sina. Budući svekar ne samo da je zavolio snajku, već i njenog sina Aleksandra, koga pjevačica ima sa biznismenom Milanom Popovićem.

"Čitav sedmi i osmi sprat hotela su rezervisani za svatove, dok su mladenci obavijestili upravu da će veliki broj pripadnika privatnog obezbjeđenja biti stacioniran okolo i u objektu. Dopis je stigao i iz agencije koja će štititi goste i mladence uz zahtjev da im bude odobreno praćenje svih kamera tokom trajanja svadbe."

Ova agencija koja u svojim redovima ima bivše pripadnike bataljona "Kobre" daleko je skuplja od ostalih zbog kompleksnosti poslova koje su prethodno radili za državu. Među njima su i tjelohranitelji koji su bili u ličnom obezbjeđenju mnogih srpskih tajkuna i biznismena, a, između ostalog, obezbjeđivali su i Miroslava Miškovića. Vučkovićeva i Igor Kojić, osim posebnih mjera bezbjednosti, zahtijevali su da liftu u hotelu niko ne može da priđe dok se oni ne spuste u svečanu salu - otkriva za "Alo" izvor blizak organizatorima svadbe koji su od ovo dvoje supružnika primili hrpu nebuloznih zahtjeva.

Kako saznajemo, Igor i njegov otac Dragan Kojić Keba su čak razmišljali i da dobiju policijsko obezbjeđenje.

"Oni smatraju da je ova svadba bitan događaj ne samo za Beograd, već i za državu jer su pozvali mnogobrojne političke funkcionere, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Zbog takvih zvanica njima je bilo logično da se svadba proglasi za događaj visokog rizika" ironično priča jedan od kućnih prijatelja Kojića, koji je takođe pozvan na svadbu oko koje se bespotrebno diže pompa.

Mladenci su tražili da i predstavnici sedme sile budu udaljeni od hotela jer su fotografije s vjenčanja prodali jednom nedjeljniku. Iako mlada ima 43 godine, ona je uzbuđena poput tinejdžerke jer joj je ovo prvo vjenčanje, baš kao i Igoru, koji je 15 godina mlađi od nje.

Blic saznaje da Severina želi da se svaka zvanica osjeća posebno i da ima privatnost, pa je tako i konobarima, kao i kompletnom osoblju hotela u kojem će se desiti svadbeno veselje zabranila upotrebu mobilnih telefona - kaže izvor “Blica” blizak mladenačkom paru.

Iz ovog prestoničkog hotela su potvrdili informaciju i dodali da im je zabranjeno da o svadbi govore čak i sa članovima svoje porodice.

"Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti ovog para i mobilni telefoni će nam u nedjelju biti oduzeti. Vjerovatno iz predostrožnosti da neko od nas ne napravi fotografiju mladenaca i pusti je u etar. Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da prave selfije i kače na društvene mreže da niko ne bi mogao da vidi kako izgleda svečana sala na dan vjenčanja - ispričao je za “Blic” jedan od zaposlenih u ovom hotelu koji je insistirao na anonimnosti.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

S.A.R.S

20.11.2015 07:13

Čisto prose..vanje.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

21.11.2015 12:07

Nebi ih ni briferom dohvatio

Name

X

20.11.2015 07:46

STA UMISLJAJU DA SU NEKE ZNACAJNE LICNOSTI ????!!!! PJEVACICA I PJEVAC!?!?

ODGOVORITE
Name

Bojan Nišević

20.11.2015 08:36

Je li gledao Keba snajkin video uradak?

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

20.11.2015 09:19

Kad je mali Keba rekao ocu da spava sa Severinom, on je odgovorio "i tata bi sine".

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

20.11.2015 09:19

Sve su to probušeni ku***ni.

ODGOVORITE
Name

XY

20.11.2015 18:46

TOLIKO SU NEBITNI, A ŽELE DA SU CENTAR SVIJETA.

ODGOVORITE
Name

Brko

20.11.2015 20:45

Budalestine koje malo ko vidi, na zalost.

ODGOVORITE