Пукло међу "Орлићима": Клинци неће Сивића!

Пораз у Словенији није прошао без свађе на релацији селектор – играчи. Један је већ одлучио да више не долази док је Сивић ту, други је близу одлуке.

Фудбал 21.11.2015 | 18:00
Пукло међу "Орлићима": Клинци неће Сивића!

Пукло је!

Не само на терену, где су нас скромни Словенци надиграли и победили у уторак поподне (2:0), после чега су уследила само оправдања и пребацивање одговорности, већ је пукло и у свлачионици.

Стрелац гола који је омладинској репрезентацији Србије донео титулу првака света, у продужецима финала са Бразилом на Новом Зеланду, Немања Максимовић (20), одлучио је да више не игра за младу репрезентацију, после само три меча под вођством Томислава Сивића (49).

Милош Вељковић близу је исте одлуке, сазнаје магазин "Десетка".

Максимовић и Вељковић, према сазнањима "Десетке", посвађали су се са Сивићем после пораза од "змајчека", а та свађа била је само кулминација незадовољства које је тињало још од новосадског ремија са Италијом (1:1) прошлог петка.

Везиста Астане, који са успехом игра Лигу шампиона ове сезоне, децидиран је у намери да више не игра под Сивићевим вођством, док је снажни штопер Тотенхема на позајмици у Чарлтону близу да донесе исту одлуку.

За сада није познато шта је тачно био разлог свађе између селектора и двојице младића, који су предводници новог таласа наших младих репрезентативаца, таласа који је требало да запљусне ривале после цунамија на Новом Зеланду, али таласа који се одбио о зид препознатљивих наступа наших репрезентативних селекција, међу којима успеси Вељка Пауновића и "златних Новозеланђана" изгледају, нажалост, као инцидент.

Да ли су момци ти који су, уз део јавности, препознали да се наша млада репрезентација не креће у правом смеру или је селектор тај који је у овом случају у праву, требало би што пре да процене надлежни у ФСС и да преиспитају одлуку о именовању Пауновићевог наследника, који се није прославио у покушају да оправда пораз у Словенији, па се чак послужио паралелом:

"Па, губи и Ђоковић".

Коментари / 0

Оставите коментар