Puklo među "Orlićima": Klinci neće Sivića!

Poraz u Sloveniji nije prošao bez svađe na relaciji selektor – igrači. Jedan je već odlučio da više ne dolazi dok je Sivić tu, drugi je blizu odluke.

Fudbal 21.11.2015 | 18:00
Puklo među "Orlićima": Klinci neće Sivića!

Puklo je!

Ne samo na terenu, gde su nas skromni Slovenci nadigrali i pobedili u utorak popodne (2:0), posle čega su usledila samo opravdanja i prebacivanje odgovornosti, već je puklo i u svlačionici.

Strelac gola koji je omladinskoj reprezentaciji Srbije doneo titulu prvaka sveta, u produžecima finala sa Brazilom na Novom Zelandu, Nemanja Maksimović (20), odlučio je da više ne igra za mladu reprezentaciju, posle samo tri meča pod vođstvom Tomislava Sivića (49).

Miloš Veljković blizu je iste odluke, saznaje magazin "Desetka".

Maksimović i Veljković, prema saznanjima "Desetke", posvađali su se sa Sivićem posle poraza od "zmajčeka", a ta svađa bila je samo kulminacija nezadovoljstva koje je tinjalo još od novosadskog remija sa Italijom (1:1) prošlog petka.

Vezista Astane, koji sa uspehom igra Ligu šampiona ove sezone, decidiran je u nameri da više ne igra pod Sivićevim vođstvom, dok je snažni štoper Totenhema na pozajmici u Čarltonu blizu da donese istu odluku.

Za sada nije poznato šta je tačno bio razlog svađe između selektora i dvojice mladića, koji su predvodnici novog talasa naših mladih reprezentativaca, talasa koji je trebalo da zapljusne rivale posle cunamija na Novom Zelandu, ali talasa koji se odbio o zid prepoznatljivih nastupa naših reprezentativnih selekcija, među kojima uspesi Veljka Paunovića i "zlatnih Novozelanđana" izgledaju, nažalost, kao incident.

Da li su momci ti koji su, uz deo javnosti, prepoznali da se naša mlada reprezentacija ne kreće u pravom smeru ili je selektor taj koji je u ovom slučaju u pravu, trebalo bi što pre da procene nadležni u FSS i da preispitaju odluku o imenovanju Paunovićevog naslednika, koji se nije proslavio u pokušaju da opravda poraz u Sloveniji, pa se čak poslužio paralelom:

"Pa, gubi i Đoković".

Komentari / 0

Ostavite komentar