А кажу да је Венгер шкртица! Е, па, није тачно!

Арсенал даје Алексису Санчезу 150.000 фунти недељно! Сјајни Чилеанац ће ускоро продужити уговор са клубом из Лондона до 2020.године под знатно повољнијим финансијским условима.

Фудбал 22.11.2015 | 19:20
А кажу да је Венгер шкртица! Е, па, није тачно!

Једна од најважнијих мисија менаџера Арсенала Арсена Венгера у овој сезони је успешно завршена! Не, није клуб из Лондона осигурао бар неки трофеј, али је постигао договор са најбољим играчем Алексисом Санчезом о продужетку уговора, тврде енглески медији.

Садашњи уговор сјајном Чилеанцу истиче 2018.године, али је Арсен Венгер пожурио да „златом окити“ некадашњег члана Барселоне после сазнања да су Јунајтед и Реал Мадрид бацили око на крилног фудбалера. Према новом уговору Санчез ће остати на Емирејтсу до 2020.године, и недељно ће зарађивати 150 хиљада фунти.

Санчез је стигао у Арсенал из Барселоне лета 2014.године, и одмах постао једна од кључних карика Арсена Венгера. Он је прошле сезоне постигао 25 голова у свим такмичењима.

После обевљеног посла са Санчезом, Арсен Венгер ће се фокусирати на преговоре са Мезутом Озилом како би и са немачким репрезентативцем био продужен уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар