A kažu da je Venger škrtica! E, pa, nije tačno!

Arsenal daje Aleksisu Sančezu 150.000 funti nedeljno! Sjajni Čileanac će uskoro produžiti ugovor sa klubom iz Londona do 2020.godine pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima.

Fudbal 22.11.2015 | 19:20
A kažu da je Venger škrtica! E, pa, nije tačno!

Jedna od najvažnijih misija menadžera Arsenala Arsena Vengera u ovoj sezoni je uspešno završena! Ne, nije klub iz Londona osigurao bar neki trofej, ali je postigao dogovor sa najboljim igračem Aleksisom Sančezom o produžetku ugovora, tvrde engleski mediji.

Sadašnji ugovor sjajnom Čileancu ističe 2018.godine, ali je Arsen Venger požurio da „zlatom okiti“ nekadašnjeg člana Barselone posle saznanja da su Junajted i Real Madrid bacili oko na krilnog fudbalera. Prema novom ugovoru Sančez će ostati na Emirejtsu do 2020.godine, i nedeljno će zarađivati 150 hiljada funti.

Sančez je stigao u Arsenal iz Barselone leta 2014.godine, i odmah postao jedna od ključnih karika Arsena Vengera. On je prošle sezone postigao 25 golova u svim takmičenjima.

Posle obevljenog posla sa Sančezom, Arsen Venger će se fokusirati na pregovore sa Mezutom Ozilom kako bi i sa nemačkim reprezentativcem bio produžen ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar