Јенс Столтенберг стигао у посјету Србији

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг стигао је вечерас на Аеродром "Никола Тесла", где га је дочекао премијер Србије Александар Вучић.

Србија 19.11.2015 | 20:30
Јенс Столтенберг стигао у посјету Србији

Столтенберг је дочекан по старом српском обичају, уз погачу и со, али и Гарду Војске Србије.

Норвешки дипломата који је на челу западне војне алијансе долетео је авионом белгијске војске, јавља репортер Тањуга.

Његов долазак на аеродрому у Београду прати велики број медијских екипа.

Током дводневе посете Србији Столтенберг ће разговарати са премијером Вучићем и другим званичницима.

Како је најављено, за сутра је предвиђен свечани дочек испред Палате "Србија", а потом и састанак шефа НАТО-а и премијера Вучића и заједничка конференција за новинаре.

Столтенберг ће са премијером Вучићем одржати и предавање на Факултету политичких наука.

Први човек НАТО-а разговараће и са шефом српске дипломатије Ивицом Дачићем и министром одбране Братиславом Гашићем.

Извор: РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ранко75

19.11.2015 21:35

Џаба ти је мој Јенсе Србија неће у НАТО, иако ти то можда тај полтрон Вучић обећава, а ни БиХ јер не да Република Српска. Ви сте зликовци који сте нас бомбардовали и отровали осиромашеним уранијумом десетине наредних генерација, а своју крволочну мисију сте назвали "Милосрдни анђео". Убијали сте нашу дјецу, гађали породилишта, пруге, инфраструктуру... А сада тај полтрон пред вођу зликоваца изводи гарду и даје му хљеб и со. Фукаро једна то се износи пред пријатеље а не душмане. Да имаш Вучићу ишта поштено у себи овога би послао код Мила Ђукановића па нека са њим "преговара", јер у Србији он и слични њему нема шта да траже. Свима је јасно да си ти (вучић-намјерно мало слово) један обични лажљивац и манипулатор Ангеле Меркел, а преко ње и НАТО-вац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

19.11.2015 22:03

Јадна СРБијо коме се ти сада клањаш и почасну стражу држиш??? Непријатељима Бога и СРБства који су тебе крвнички 90 дана бомбардовали! Ако се СРБијо Бога не бојиш зашто се барем својих славни Предака и јадни Потомака обољелих од уранијума више не студиш?

ОДГОВОРИТЕ