Jens Stoltenberg stigao u posjetu Srbiji

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg stigao je večeras na Aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je dočekao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Srbija 19.11.2015 | 20:30
Jens Stoltenberg stigao u posjetu Srbiji

Stoltenberg je dočekan po starom srpskom običaju, uz pogaču i so, ali i Gardu Vojske Srbije.

Norveški diplomata koji je na čelu zapadne vojne alijanse doleteo je avionom belgijske vojske, javlja reporter Tanjuga.

Njegov dolazak na aerodromu u Beogradu prati veliki broj medijskih ekipa.

Tokom dvodneve posete Srbiji Stoltenberg će razgovarati sa premijerom Vučićem i drugim zvaničnicima.

Kako je najavljeno, za sutra je predviđen svečani doček ispred Palate "Srbija", a potom i sastanak šefa NATO-a i premijera Vučića i zajednička konferencija za novinare.

Stoltenberg će sa premijerom Vučićem održati i predavanje na Fakultetu političkih nauka.

Prvi čovek NATO-a razgovaraće i sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem i ministrom odbrane Bratislavom Gašićem.

Izvor: RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ранко75

19.11.2015 21:35

Џаба ти је мој Јенсе Србија неће у НАТО, иако ти то можда тај полтрон Вучић обећава, а ни БиХ јер не да Република Српска. Ви сте зликовци који сте нас бомбардовали и отровали осиромашеним уранијумом десетине наредних генерација, а своју крволочну мисију сте назвали "Милосрдни анђео". Убијали сте нашу дјецу, гађали породилишта, пруге, инфраструктуру... А сада тај полтрон пред вођу зликоваца изводи гарду и даје му хљеб и со. Фукаро једна то се износи пред пријатеље а не душмане. Да имаш Вучићу ишта поштено у себи овога би послао код Мила Ђукановића па нека са њим "преговара", јер у Србији он и слични њему нема шта да траже. Свима је јасно да си ти (вучић-намјерно мало слово) један обични лажљивац и манипулатор Ангеле Меркел, а преко ње и НАТО-вац.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

19.11.2015 22:03

Јадна СРБијо коме се ти сада клањаш и почасну стражу држиш??? Непријатељима Бога и СРБства који су тебе крвнички 90 дана бомбардовали! Ако се СРБијо Бога не бојиш зашто се барем својих славни Предака и јадни Потомака обољелих од уранијума више не студиш?

ODGOVORITE