Дабовићева: Биће тешко са Њемицама, али вјерујем у нас!

Кошаркашица Србије Ана Дабовић рекла је да очекује тешку утакмицу против Немачке у квалификацијама за Европско првенство.

Кошарка 20.11.2015 | 21:00
Дабовићева: Биће тешко са Њемицама, али вјерујем у нас!

Ипак, Дабовићева сматра да њена екипа не треба никога да се плаши ако понови игру са Европског првенства овог лета, на коме је освојила златну медаљу.

"Ниједна утакмица није лака, Немице никада не одустају, од првог до последњег минута. Играле смо пријатељске утакмице, а пре пет година и квалификационе, познајемо их иако се тренер променио. Сигурно неће бити лако, али верујем у екипу, ако будемо играле нашу игру нема разлога за бригу", рекла је Дабовић.

Утакмицом против Немачке, у суботу од 19 часова актуелне европске првакиње почињу квалификације за Европско првенство у Чешкој 2017. године.

"Ми смо европски прваци, не волим да причам ни да размишљамо о другим екипама, само размишљам о нама. Ако будемо имале атмосферу и посвећеност као на Европском првенству, не треба никога да се плашимо", додала је кошаркашица Лос Анђелес Спаркса.

Кошаркашице Србије окупиле су се у понедељак на припремама за почетак квалификација.

"Окупиле смо се први пут после Европског првенства, само смо наставиле од освајања златне медаље, имам утисак дасе нисмо ни раздвајале. Добро смо тренирале, радимо све као што смо радиле на Европском првенству зато што је то рецепт који не треба мењати. Узбуђене смо, играћемо пред нашом публиком, желимо да прославимо злато, али и да се припремамо за Олимпијске игре у Рио де Жанеиру", рекла је Дабовић.

Коментари / 0

Оставите коментар