Гроф одбио Рубин и 1.000.000 евра!

И да ми понуде милионе, билионе! Црногорски стручњак се захвалио клубу уз Казања на сјајој понуди, јер жели да заврши посао у Црвеној звезди!

Фудбал 22.11.2015 | 12:00
Гроф одбио Рубин и 1.000.000 евра!

И да ми понуде милионе, билионе“... Добро познати стих навијача Црвене звезде изгледа да је у овом тренутку тренерски мото Миодрага Грофа Божовића! Искусни црногорски стручњак је преко посредника добио понуду која се не одбија, али је остао веран црвено-белим бојама.

После слабог старта у домаћем шампионату председник Рубина из Казања желео је да са Миодрагом Божовићем крене у нову авантуру. Пребогати газда Рубина Валери Сорокин био је спреман да Миодрагу Божовић искешира годишњу плату од милион евра, али је тренер Црвене звезде остао имун на мирис руског новца.

Наиме, према писању дневника Спорт Миодраг Божовић се захвалио представницима Рубина уз констатацију „да још није завршио посао у Црвеној звезди“.

Божовић заједно са играчима може у недељу у Нишу да изједначи остварење Славише Стојановића и забележи 15 узастопну победу у првенству. Био би то сјајан резултат, обзиром да је Црвена звезда имала великих проблема на почетку сезоне.

Ипак, Божовић је заједно са клупским оперативцима селектирао врло интересантан тим од кога се очекује да врати титулу на Маракану, али и да направи искорак на међународној сцени.

Понуда Рубина је одбијена, али Божовић који има јако име у Русији сигурно ће другачије резоновати ако у Љутице Богдана и даље буде владала хаотична ситуација. Он је пре неколико седмица говорио о финансијској ситуацији у клубу, као и да неко мора да се позбави Црвеном звездом.
„У животу сам зарађивао велику лову, али никада нисам био срећнији“, поручио је Божовић.

Коментари / 0

Оставите коментар