Grof odbio Rubin i 1.000.000 evra!

I da mi ponude milione, bilione! Crnogorski stručnjak se zahvalio klubu uz Kazanja na sjajoj ponudi, jer želi da završi posao u Crvenoj zvezdi!

Fudbal 22.11.2015 | 12:00
Grof odbio Rubin i 1.000.000 evra!

I da mi ponude milione, bilione“... Dobro poznati stih navijača Crvene zvezde izgleda da je u ovom trenutku trenerski moto Miodraga Grofa Božovića! Iskusni crnogorski stručnjak je preko posrednika dobio ponudu koja se ne odbija, ali je ostao veran crveno-belim bojama.

Posle slabog starta u domaćem šampionatu predsednik Rubina iz Kazanja želeo je da sa Miodragom Božovićem krene u novu avanturu. Prebogati gazda Rubina Valeri Sorokin bio je spreman da Miodragu Božović iskešira godišnju platu od milion evra, ali je trener Crvene zvezde ostao imun na miris ruskog novca.

Naime, prema pisanju dnevnika Sport Miodrag Božović se zahvalio predstavnicima Rubina uz konstataciju „da još nije završio posao u Crvenoj zvezdi“.

Božović zajedno sa igračima može u nedelju u Nišu da izjednači ostvarenje Slaviše Stojanovića i zabeleži 15 uzastopnu pobedu u prvenstvu. Bio bi to sjajan rezultat, obzirom da je Crvena zvezda imala velikih problema na početku sezone.

Ipak, Božović je zajedno sa klupskim operativcima selektirao vrlo interesantan tim od koga se očekuje da vrati titulu na Marakanu, ali i da napravi iskorak na međunarodnoj sceni.

Ponuda Rubina je odbijena, ali Božović koji ima jako ime u Rusiji sigurno će drugačije rezonovati ako u Ljutice Bogdana i dalje bude vladala haotična situacija. On je pre nekoliko sedmica govorio o finansijskoj situaciji u klubu, kao i da neko mora da se pozbavi Crvenom zvezdom.
„U životu sam zarađivao veliku lovu, ali nikada nisam bio srećniji“, poručio je Božović.

Komentari / 0

Ostavite komentar