Звијезде које ће у папучама пратити ЕУРО!

Холандија и Србија највише да се запитају! Познати су сви учесници смотре европског фудбала у Француској, али и идеалан тим оних који ће наредног лета задужити даљински управљач у руке.

Фудбал 21.11.2015 | 22:00
Звијезде које ће у папучама пратити ЕУРО!

Када се следећег лета фудбалска елита и провинцијалци попут Албаније, Северне Ирске, Мађарске и осталих окупе на Европском првенству у Француској, биће и мали број звезда који ће седети кући у папучама и са даљинским управљачем се присећати где су погрешили.

Нови систем такмичења и проширени списак ученика значе и да ће се у Француској наћи практично сви који нешто значе и вреде у европском фудбалу. Ипак, неколицина звезда ће пропустити највећу смотру европског фудбала јер ни у оваквом систему квалификација нису успели да се забележе успех. Или су осуђени да играју за слабе репрезентације којима ни овакав систем не помаже.

Фудбалски аналитчари са британске телевиије „Скапј Спортс“ и америчког „ЕСПН“ су саставили идеалне тимове од фудбалера који неће учествовати на ЕП у Францукој. На први поглед се одмах може извиући закључак да су Холанђанби највеће разочарање, а Србија одмах после њих.

За Холанђане не треба бринути, јер се ће они вартити и после оваквог неуспеха. Са друге сатране остаје дилеме у коју групу сврсати играче Србије. Да ли у ону у којој је Холандија и екипе које су разочарале јер се од њих очекивао пласман у Француку? Или је реалније да српски играчи буду у друштву михитарјана и остаи мајстора који играју за фудбалске лилипутанце? За разлику од Холандије којој се то дешава једном у 15 година, Србији овај неуспех у квалификацијама није неуспех или кикс. Србије већ годинама нема на великим такмичењима...

У иделаном тиму Скаја се налази највише Холанђана (четворица), следи Србија (тројица), Бих (двојица) док остали имају по једног представника... Тај тим изгледа...па, погледајте фотку горе у врху вести!

Да ли по вашем мишљењу неко недостаје?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Беба

21.11.2015 21:32

Нису срби Звеуде!!

ОДГОВОРИТЕ