Zvijezde koje će u papučama pratiti EURO!

Holandija i Srbija najviše da se zapitaju! Poznati su svi učesnici smotre evropskog fudbala u Francuskoj, ali i idealan tim onih koji će narednog leta zadužiti daljinski upravljač u ruke.

Fudbal 21.11.2015 | 22:00
Zvijezde koje će u papučama pratiti EURO!

Kada se sledećeg leta fudbalska elita i provincijalci poput Albanije, Severne Irske, Mađarske i ostalih okupe na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, biće i mali broj zvezda koji će sedeti kući u papučama i sa daljinskim upravljačem se prisećati gde su pogrešili.

Novi sistem takmičenja i prošireni spisak učenika znače i da će se u Francuskoj naći praktično svi koji nešto znače i vrede u evropskom fudbalu. Ipak, nekolicina zvezda će propustiti najveću smotru evropskog fudbala jer ni u ovakvom sistemu kvalifikacija nisu uspeli da se zabeleže uspeh. Ili su osuđeni da igraju za slabe reprezentacije kojima ni ovakav sistem ne pomaže.

Fudbalski analitčari sa britanske televiije „Skapj Sports“ i američkog „ESPN“ su sastavili idealne timove od fudbalera koji neće učestvovati na EP u Francukoj. Na prvi pogled se odmah može izviući zaključak da su Holanđanbi najveće razočaranje, a Srbija odmah posle njih.

Za Holanđane ne treba brinuti, jer se će oni vartiti i posle ovakvog neuspeha. Sa druge satrane ostaje dileme u koju grupu svrsati igrače Srbije. Da li u onu u kojoj je Holandija i ekipe koje su razočarale jer se od njih očekivao plasman u Francuku? Ili je realnije da srpski igrači budu u društvu mihitarjana i ostai majstora koji igraju za fudbalske liliputance? Za razliku od Holandije kojoj se to dešava jednom u 15 godina, Srbiji ovaj neuspeh u kvalifikacijama nije neuspeh ili kiks. Srbije već godinama nema na velikim takmičenjima...

U idelanom timu Skaja se nalazi najviše Holanđana (četvorica), sledi Srbija (trojica), Bih (dvojica) dok ostali imaju po jednog predstavnika... Taj tim izgleda...pa, pogledajte fotku gore u vrhu vesti!

Da li po vašem mišljenju neko nedostaje?

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Beba

21.11.2015 21:32

Nisu srbi Zveude!!

ODGOVORITE