АБА - Игокеа: Пала је Звезда, пашће и Будућност!

У Игокеи наоштрени да сруше и новог лидера АБА лиге!

Кошарка 20.11.2015 | 08:20
АБА - Игокеа: Пала је Звезда, пашће и Будућност!

Након бриљантне партије коју је пружио у 10. колу АБА лиге против Црвене звезде, бек Игокее Вук Радивојевић очекује да ће тим из Лакташа узети скалп још једном лидеру Јадрана, екипи Будућности.
„Стигли смо до значајне и велике победе у Београду, каже за Моззарт Спорт Радивојевић и наставља. "Наш млади тим савладао је учесника Евролиге, увидео је да се рад и труд увек исплате и схватио како даље, којим путем треба ићи“.

Бивши капитеен Црвене звезде задовољан је тренутним пласманом тима из Лакташа и скором од пет победа и исто толико пораза.
„Наравно да смо задовољни, посебно после тријумфа над Звездом јер ретко се дешава да неко победи црвено-беле. Тренер Жељко Лукајић верује у нас, мада екипа нема велико искуство у регионалној лиги. Ипак, имамо простора за напредак и можемо још више“.

Значи имате велике амбиције и против тима из Подгорице...
„Будућност има сјајан тим, 12 добрих играча, од браће Шеховић, преко Драгићевића, Алекса Марића...неће бити лако, али идемо на победу. Знамо шта желимо, имамо велико самопоуздање, подршку домаће публике. Играћемо у високом ритму свих четрдесет минута и мислим да ћемо их сломити јер Будућност има напорно путовање Банвиту у Еврокупу, заиста напорно, и сигурно ћемо искористити њихов умор“, оптимистички је завршио Радивојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар