Гвардиолин "син" враћа Алонса у Енглеску!

Енглески и немачки медији спекулишу око судбине искусног шпанског везисте.

Фудбал 22.11.2015 | 22:00
Гвардиолин "син" враћа Алонса у Енглеску!

Где ће Ћаби Алонсо завршити каријеру? Енглези пишу да би то могло да се догоди у дресу Ливерпула, где је шпански репрезентативац провео најбоље играчке године, а немачки Билд надовезао се на њихову причу и подгрејао наду навијача Ливерпула.

Јирген Клоп трага за искусним централним везним играчем, помињао се чак и повратак Стивена Џерарда, али испоставило се да је то доста нереална прича. Харизматични стручњак наводно се сада окренуо Алонсу, а оно што му иде на руку јесте чињеница да, тврди Билд, Бајерн не планира да му понуди нови дугорочни уговор. Шпанац кроз неколико дана пуни 34, али и поред тога Редси га желе на дуже и спремни су да му понуде сарадњу на чак три године.

С обзиром да Алонсу на лето истиче уговор с Бајерном, посао би могао да буде закључен већ у јануару, с тим да би се везиста Бавараца тек по завршетку сезоне вратио на Енфилд.

Бајерн вероватно не би имао ништа против оваквог развоја ситуације јер је Гвардиола већ увелико почео шансу да даје младом Џошуи Кимиху, који је пројектовани наследник Ћабија Алонса. Колико каталонски стручњак верује у 20-годишњег момка говори и његова изјава после утакмице са Штутгартом.
"Џошуа је практично мој син, сјајан момак".

Спекулација је све више како се ближи јануар, сада нам остаје само да чекамо и видимо које ће се испоставити тачним...

Коментари / 0

Оставите коментар