Gvardiolin "sin" vraća Alonsa u Englesku!

Engleski i nemački mediji spekulišu oko sudbine iskusnog španskog veziste.

Fudbal 22.11.2015 | 22:00
Gvardiolin "sin" vraća Alonsa u Englesku!

Gde će Ćabi Alonso završiti karijeru? Englezi pišu da bi to moglo da se dogodi u dresu Liverpula, gde je španski reprezentativac proveo najbolje igračke godine, a nemački Bild nadovezao se na njihovu priču i podgrejao nadu navijača Liverpula.

Jirgen Klop traga za iskusnim centralnim veznim igračem, pominjao se čak i povratak Stivena Džerarda, ali ispostavilo se da je to dosta nerealna priča. Harizmatični stručnjak navodno se sada okrenuo Alonsu, a ono što mu ide na ruku jeste činjenica da, tvrdi Bild, Bajern ne planira da mu ponudi novi dugoročni ugovor. Španac kroz nekoliko dana puni 34, ali i pored toga Redsi ga žele na duže i spremni su da mu ponude saradnju na čak tri godine.

S obzirom da Alonsu na leto ističe ugovor s Bajernom, posao bi mogao da bude zaključen već u januaru, s tim da bi se vezista Bavaraca tek po završetku sezone vratio na Enfild.

Bajern verovatno ne bi imao ništa protiv ovakvog razvoja situacije jer je Gvardiola već uveliko počeo šansu da daje mladom Džošui Kimihu, koji je projektovani naslednik Ćabija Alonsa. Koliko katalonski stručnjak veruje u 20-godišnjeg momka govori i njegova izjava posle utakmice sa Štutgartom.
"Džošua je praktično moj sin, sjajan momak".

Spekulacija je sve više kako se bliži januar, sada nam ostaje samo da čekamo i vidimo koje će se ispostaviti tačnim...

Komentari / 0

Ostavite komentar