Гомез и Манчестер Јунајтед...!

Луј ван Гал жели већ у јануару нападача Бешикташа којег је раније тренирао у Бајерну!

Фудбал 19.11.2015 | 22:20
Гомез и Манчестер Јунајтед...!

Летос смо дуго ишчекивали да Манчестер Јунајтед, осим Ентонија Марсијала, доведе барем још једног новог нападача, а иако се лицитирало до последњих часова прелазног рока, само је млади Француз на крају стигао из Монака и узео црвену деветку.

Луј ван Гал дефинитвно планира да тај пропуст надокнади током јануара, а пажњу је усмерио на звезду Бешикташа 30-годишњег нападача Марија Гомеза. Локални медији у Турској пренели су данас да је немачки репрезентативац на позајмици у Истанбулу, прва жеља холандског тренера, који га пажљиво прати са скаутима већ неколико месеци.

Менаџер Јунајтеда би волео да поново сарађује са искусним Гомезом, којег је већ тренирао у Бајерну из Минхена, а на недавној конференцији за медије се похвално изразио о нападачу Фиорентине на позајмици у Турској. У сезони 2010/11 под вођством Ван Гала Немац је постигао чак 39 голова.
„Био сам менаџер Бајерна. А тамо је био нападач Марио Гомез, који је имао по девет додира са лоптом у просеку по утакмици, али је давао по неколико голова из свих позиција“, открио је Ван Гал.

Гомез је ове сезоне у дресу лидера турског шампионата Бешикташа девет пута погађао мрежу, а добром формом је заслужио и позив да се врати у национални тим Немачке.

Коментари / 0

Оставите коментар