Gomez i Mančester Junajted...!

Luj van Gal želi već u januaru napadača Bešiktaša kojeg je ranije trenirao u Bajernu!

Fudbal 19.11.2015 | 22:20
Gomez i Mančester Junajted...!

Letos smo dugo iščekivali da Mančester Junajted, osim Entonija Marsijala, dovede barem još jednog novog napadača, a iako se licitiralo do poslednjih časova prelaznog roka, samo je mladi Francuz na kraju stigao iz Monaka i uzeo crvenu devetku.

Luj van Gal definitvno planira da taj propust nadoknadi tokom januara, a pažnju je usmerio na zvezdu Bešiktaša 30-godišnjeg napadača Marija Gomeza. Lokalni mediji u Turskoj preneli su danas da je nemački reprezentativac na pozajmici u Istanbulu, prva želja holandskog trenera, koji ga pažljivo prati sa skautima već nekoliko meseci.

Menadžer Junajteda bi voleo da ponovo sarađuje sa iskusnim Gomezom, kojeg je već trenirao u Bajernu iz Minhena, a na nedavnoj konferenciji za medije se pohvalno izrazio o napadaču Fiorentine na pozajmici u Turskoj. U sezoni 2010/11 pod vođstvom Van Gala Nemac je postigao čak 39 golova.
„Bio sam menadžer Bajerna. A tamo je bio napadač Mario Gomez, koji je imao po devet dodira sa loptom u proseku po utakmici, ali je davao po nekoliko golova iz svih pozicija“, otkrio je Van Gal.

Gomez je ove sezone u dresu lidera turskog šampionata Bešiktaša devet puta pogađao mrežu, a dobrom formom je zaslužio i poziv da se vrati u nacionalni tim Nemačke.

Komentari / 0

Ostavite komentar