Судбина, срећа или нешто треће?!

Прича о Италијану који је преживео Хејсел и масакр у Паризу! Овај 45-годишњи навијач Јувентуса допутовао је у петак у Париз како би уживао у тродневном одмору, а није могао да претпостави у шта ће се то претворити...!

Фудбал 22.11.2015 | 18:00
Судбина, срећа или нешто треће?!

Постоје људи који у животу имају луду срећу. У данима када је Француска и Париз оплакују жртве терористичких напада у престоници, италијанска Газета дело Спорт објавила је причу о Масимилијано Наталучију, навијачу Јувентуса који се нашао погрешном месту у погрешном тренутку, али је успео да извуче живу главу. И то му није био први овакав случај у животу.

Наталучи је 45-годишњи навијачи фудбалског клуба Јувентус који је преживео покољ у дворани Батаклан у Паризу у петак. Али оно што је невероватна случајност или судбина, како вам је драже, је то што је Наталучи преживео и трагедију на Хејселу 1985. године, када је на мечу са Ливерпулом погинуло 39 навијача Јувентуса.

Овај Италијан допутовао је у петак у Париз како би уживао у тродневном одмору, а није могао да претпостави у шта ће се то претворити.
“Терористи су стајали на само три метра од њих током концерта“, рекао је Масимилијанов отац за Газету дело Спорт.

Наталучи је на крају прошао само са модрицама и огреботинама на ногама, али је његов пријатељ морао на операцију јер је погођен у раме.

Масимилијанова сестра Федерика, такође у изјави Газети, открила је да је њен брат преживео и две озбиљне саобраћајне несреће у младости. У једној од њих, Наталучијев пријатељ је изгубио живот.

Она тврди да зна зашто њен брат има среће.
“Када је Масимилијано имао осам година, пољубио га је Папа Јован Павле други на тргу Светог Петра у Ватикану“.

Коментари / 0

Оставите коментар