Sudbina, sreća ili nešto treće?!

Priča o Italijanu koji je preživeo Hejsel i masakr u Parizu! Ovaj 45-godišnji navijač Juventusa doputovao je u petak u Pariz kako bi uživao u trodnevnom odmoru, a nije mogao da pretpostavi u šta će se to pretvoriti...!

Fudbal 22.11.2015 | 18:00
Sudbina, sreća ili nešto treće?!

Postoje ljudi koji u životu imaju ludu sreću. U danima kada je Francuska i Pariz oplakuju žrtve terorističkih napada u prestonici, italijanska Gazeta delo Sport objavila je priču o Masimilijano Natalučiju, navijaču Juventusa koji se našao pogrešnom mestu u pogrešnom trenutku, ali je uspeo da izvuče živu glavu. I to mu nije bio prvi ovakav slučaj u životu.

Nataluči je 45-godišnji navijači fudbalskog kluba Juventus koji je preživeo pokolj u dvorani Bataklan u Parizu u petak. Ali ono što je neverovatna slučajnost ili sudbina, kako vam je draže, je to što je Nataluči preživeo i tragediju na Hejselu 1985. godine, kada je na meču sa Liverpulom poginulo 39 navijača Juventusa.

Ovaj Italijan doputovao je u petak u Pariz kako bi uživao u trodnevnom odmoru, a nije mogao da pretpostavi u šta će se to pretvoriti.
“Teroristi su stajali na samo tri metra od njih tokom koncerta“, rekao je Masimilijanov otac za Gazetu delo Sport.

Nataluči je na kraju prošao samo sa modricama i ogrebotinama na nogama, ali je njegov prijatelj morao na operaciju jer je pogođen u rame.

Masimilijanova sestra Federika, takođe u izjavi Gazeti, otkrila je da je njen brat preživeo i dve ozbiljne saobraćajne nesreće u mladosti. U jednoj od njih, Natalučijev prijatelj je izgubio život.

Ona tvrdi da zna zašto njen brat ima sreće.
“Kada je Masimilijano imao osam godina, poljubio ga je Papa Jovan Pavle drugi na trgu Svetog Petra u Vatikanu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar