Тумбаковић сједа у селекторску фотељу?!

Некадашњи тренер и функционер Партизана би ускоро могао да дебитује у репрезентативном фудбалу!

Фудбал 19.11.2015 | 20:00
Тумбаковић сједа у селекторску фотељу?!

После неуспешних квалификација за ЕУРО 2016 и недавног дебакла у пријатељском мечу против Македоније, Црна Гора тражи новог селектора. Бранку Брновићу су одбројани дани и само се чека званична потврда о прекиду сарадње са њим. Председник ФСЦГ Дејан Савићевић је последњих дана у потрази за новим селектором, а један од кандиата је Љубиша Тумбаковић, тврди неколицина црногорских медија, међу којима и Дан.

Некадашњи стратег, а потом и високи функционер Партизана већ две године се не бави тренерским послом, али шанса да дебитује у репрезентативном фудбалу ипак постоји. Према писању црногорских медија, Савићевић је претходних дана преговарао са Тумбаковићем и предложио му сарадњу од децембра или јануара.

Наводно је Тумбаковићев одговор био да жели одмах 40.000 евра плус годишњу плату од 10.000 евра. Преговори после тога нису одмакли, а Партизанов бивши тренер у изјави за црногорски Шансаспорт, тврди да нема ништа од сарадње.
“Нема од тога ништа. Поштујем Дејана Савићевића и све људе у ФСЦГ, али затечен сам том информацијом да ћу бити селектор”, рекао је Тумбаковић.

Поред њега, као потенцијални кандидат се помињао и босански стручњак Фарук Хаџибегић.

Коментари / 0

Оставите коментар