Tumbaković sjeda u selektorsku fotelju?!

Nekadašnji trener i funkcioner Partizana bi uskoro mogao da debituje u reprezentativnom fudbalu!

Fudbal 19.11.2015 | 20:00
Tumbaković sjeda u selektorsku fotelju?!

Posle neuspešnih kvalifikacija za EURO 2016 i nedavnog debakla u prijateljskom meču protiv Makedonije, Crna Gora traži novog selektora. Branku Brnoviću su odbrojani dani i samo se čeka zvanična potvrda o prekidu saradnje sa njim. Predsednik FSCG Dejan Savićević je poslednjih dana u potrazi za novim selektorom, a jedan od kandiata je Ljubiša Tumbaković, tvrdi nekolicina crnogorskih medija, među kojima i Dan.

Nekadašnji strateg, a potom i visoki funkcioner Partizana već dve godine se ne bavi trenerskim poslom, ali šansa da debituje u reprezentativnom fudbalu ipak postoji. Prema pisanju crnogorskih medija, Savićević je prethodnih dana pregovarao sa Tumbakovićem i predložio mu saradnju od decembra ili januara.

Navodno je Tumbakovićev odgovor bio da želi odmah 40.000 evra plus godišnju platu od 10.000 evra. Pregovori posle toga nisu odmakli, a Partizanov bivši trener u izjavi za crnogorski Šansasport, tvrdi da nema ništa od saradnje.
“Nema od toga ništa. Poštujem Dejana Savićevića i sve ljude u FSCG, ali zatečen sam tom informacijom da ću biti selektor”, rekao je Tumbaković.

Pored njega, kao potencijalni kandidat se pominjao i bosanski stručnjak Faruk Hadžibegić.

Komentari / 0

Ostavite komentar