Ако га неће Дортмунд, има ко хоће!

Невен Суботић приоритет посрнулог бундеслигаша! По свему судећи, српском дефанзивцу су одбројани дани на Вестфалену, а после Ливерпула на њега је око бацио и Хановер.

Фудбал 19.11.2015 | 18:40
Ако га неће Дортмунд, има ко хоће!

Од штопера кпојег је тражило пола Европе до вишка којег клуб једва чека да се реши. Прво тешка повреда, потом прошлосезонска криза Борусије Дортмунд и на крају и промена тренера су сунповратили каријеру Невена Суботића. Српски дефанзивац је маргинализован после доласка Томаха Тухела на клупу Милионера и у јануару му се спрема селидба.

Јирген Клоп код којег Суботић експлодирао и израстао у једног од најтраженијих европских штопера већ исказао жељу да после Мајнца и Дортмунда настави сарадњу са Србином и у Ливерпулу. Међутим, Редси ће имати и конкуренцију. Локална штампа јавља да је Хановер означио довођење Суботића као један од приоритета у зимском прелазном року. Хановер игра очајно ове сезоне и прети му жестока борба за опстанак, а један од основних узрока кризе је очајно одрађен прелазни рок прошлог лета. Зато ће Хановер у јануару морати да исправља грешке и да не мисли на трошкове.

Прелазак у тим који се бори за опстанак, свакако не би био корак напред за Суботића који је не тако давно био мета Манчестер Јунајетда, Барселоне, Милана, Јувентуса... Ипак, с обзиром да није у форми и да не игра, можда би мањи притисак одговарао некадашњем репрезентативцу Србије.

Наравно, ако Јирген Клоп повуче конкретне потезе нема дилеме шта је атрактивнија опција за Суботића.

Коментари / 0

Оставите коментар