Ako ga neće Dortmund, ima ko hoće!

Neven Subotić prioritet posrnulog bundesligaša! Po svemu sudeći, srpskom defanzivcu su odbrojani dani na Vestfalenu, a posle Liverpula na njega je oko bacio i Hanover.

Fudbal 19.11.2015 | 18:40
Ako ga neće Dortmund, ima ko hoće!

Od štopera kpojeg je tražilo pola Evrope do viška kojeg klub jedva čeka da se reši. Prvo teška povreda, potom prošlosezonska kriza Borusije Dortmund i na kraju i promena trenera su sunpovratili karijeru Nevena Subotića. Srpski defanzivac je marginalizovan posle dolaska Tomaha Tuhela na klupu Milionera i u januaru mu se sprema selidba.

Jirgen Klop kod kojeg Subotić eksplodirao i izrastao u jednog od najtraženijih evropskih štopera već iskazao želju da posle Majnca i Dortmunda nastavi saradnju sa Srbinom i u Liverpulu. Međutim, Redsi će imati i konkurenciju. Lokalna štampa javlja da je Hanover označio dovođenje Subotića kao jedan od prioriteta u zimskom prelaznom roku. Hanover igra očajno ove sezone i preti mu žestoka borba za opstanak, a jedan od osnovnih uzroka krize je očajno odrađen prelazni rok prošlog leta. Zato će Hanover u januaru morati da ispravlja greške i da ne misli na troškove.

Prelazak u tim koji se bori za opstanak, svakako ne bi bio korak napred za Subotića koji je ne tako davno bio meta Mančester Junajetda, Barselone, Milana, Juventusa... Ipak, s obzirom da nije u formi i da ne igra, možda bi manji pritisak odgovarao nekadašnjem reprezentativcu Srbije.

Naravno, ako Jirgen Klop povuče konkretne poteze nema dileme šta je atraktivnija opcija za Subotića.

Komentari / 0

Ostavite komentar