Они су ТВ публика од 258 милиона евра!

Ово је идеални, тачније најскупљи тим састављен од фудбалера који ће ЕУРО 2016 гледати преко малих екрана. Или са трибина...

Фудбал 18.11.2015 | 23:45
Они су ТВ публика од 258 милиона евра!

Овај имагинарни тим вреди, према процени портала Трансфермаркт, пуних 258 милиона евра!

А, састављен је од 11 тренутно најскупљих и најпознатијих играча на својим позицијама, који неће играти на предстојећем Европском првенству у Француској.

Убедљиво најскупљи појединац у екипи је наш Немања Матић из Челсија, којег портал специјализован за трансфере и цене играча, процењује на 40 милиона евра. У екипи је и капитен "орлова" Бранислав Ивановић, такође играч Челсија, чија је вредност процењена на 17 милиона.

Нема дилеме око тога да би мало који клуб или репрезентација на свету могао да надигра ову једанаесторицу, али они ће заувек остати само фудбалери које смо, да је по таленту, квалитету и знању, морали да гледамо на ЕП наредног лета.

Поређани у популарну формацију 4-3-2-1, 258 милиона евра вредан састав изгледао би овако:

Самир Хандановић (Словенија, Интер, 15) – Бранислав Ивановић (Србија, Челси, 17), Костас Манолас (Грчка, Рома, 20), Сократис Папастатопулос (Грчка, Дортмунд, 18), Дали Блинд (Холандија, Ман. Јунајтед, 17) – Немања Матић (Србија, Челси, 40), Миралем Пјанић (БиХ, Рома, 30), Кристијан Ериксен (Данска, Тотенхем, 27) – Арјен Робен (Холандија, Бајерн, 28), Мемфис Депај (Холандија, Ман. Јунајтед, 28) – Един Џеко (БиХ, Рома/Ман. Сити, 18).

А селектор?

Одлучите сами... Ми бисмо рекли Мортен Олсен.

Коментари / 0

Оставите коментар